Make-uploos kiekje: Leni Klum openhartig over acne

"Het kan iedereen overkomen"

Leni Klum houdt het graag real. Daarom heeft ze op Instagram een openhartige post geplaatst over haar struggle met acne.

Acne

De 19-jarige dochter van topmodel Heidi Klum deelde deze week een make-uploos kiekje met haar 1,9 miljoen volgers op Instagram. Daarop zijn meerdere puistjes op haar voorhoofd en wangen te zien.

Eerder was ze ook al openhartig over haar huidprobleem. “Ik heb het idee dat mensen al snel denken dat je met acne niet mooi bent, of dat je er beter uit zou kunnen zien”, vertelde ze in oktober aan People Magazine. “Maar toen realiseerde ik me, het is gewoon normaal. Zoveel mensen moeten hier ooit doorheen. Het is iets wat iedereen kan overkomen, het is niet jouw schuld en het is hormonaal.”

Leni Klum
Beeld: Instagram Stories Leni Klum

Make-uploos

De tiener, die in de modellen voetsporen van haar moeder treedt, vertelde dat ze vroeger het huis niet uit durfde als haar huid weer eens een slechte periode had. “Maar zo kun je niet leven. Ik kan niet binnen blijven omdat ik puistjes op mijn gezicht heb.”

Ze toont regelmatig haar make-uploze huid, in de hoop andere meiden te laten zien dat ze niet alleen zijn. “Er zijn veel mensen met acne die het verbergen op social media, waardoor het lijkt alsof iedereen een perfecte huid heeft. Maar dat is niet altijd zo en dat is niet erg.”

Bron: Daily Mail | Beeld: Instagram, NL Beeld

Laatste nieuws