Real life: ‘Pas bij een gigolo kwam ik voor het eerst klaar’

"Ik was nieuwsgierig en zo zat ik op een avond ineens online te speuren."

Dit artikel is overgenomen van onze collega’s bij Marie Claire, je leest meer real life verhalen op marieclaire.nl.

De 34-jarige Marieke had weinig ervaring tussen de lakens. Ze was nieuwsgierig naar meer en kwam bij een gigolo terecht. Daar ervaarde ze voor het eerst een orgasme.

Ontdekkingstocht

"Als twintiger had ik nog niet veel ervaring in bed. Mijn eerste keer was op mijn 21ste, tijdens een onenightstand. Ik vond het wel leuk, maar voelde me niet helemaal goed bij die nacht – er was alcohol in het spel. Hetzelfde geldt voor mijn tweede seksuele ervaring tijdens een studiereis, waarbij ik onder invloed in bed dook met iemand die ik eigenlijk helemaal niet zag zitten. Achteraf had ik er spijt van. Ik vroeg me af hoe sex normaal zou zijn, onder nuchtere omstandigheden. En ook óf en hoe ik klaar zou komen. Hoewel ik af en toe masturbeerde, was het me nog nooit gelukt om een orgasme te krijgen. De twee vrijpartijen hadden iets aangewakkerd. Iets waardoor ik op ontdekkingstocht wilde. Een serieuze relatie had ik nog niet gehad. Ik was en ben geen type dat tot drie uur ’s nachts aan de bar hangt en zoek in de weekenden liever mijn vrienden thuis op. Datingsites leverden weinig op. Tegenwoordig zit ik op Tinder. Ook geen succes. Komen er geen dickpics mijn kant op, dan is er wel weer iemand die in zijn tweede bericht al vraagt welk standje ik lekker vind. Heel vermoeiend. Het is allemaal zo vooropgezet. Niks voor mij."

Surfen voor sex

"Mijn behoefte kon ik niet ontkennen. Ik was nieuwsgierig en zo zat ik op een avond ineens online te speuren. De precieze zoekterm weet ik niet meer, maar ik zocht naar sex en dan met name naar iemand die in tegenstelling tot mezelf juist veel ervaring had. Al snel kwam ik op escorts uit. Gigolo’s, in alle soorten en maten. Aangekleed of juist niet. In vol ornaat afgebeeld, met een erectie soms ook. Niet helemaal mijn ding.

De site van ene René sprak me wel aan. Hij had leuke teksten over zijn werk en vertelde dat hij ervan houdt vrouwen in de watten te leggen. Op een vriendelijke manier, beschaafd en betrouwbaar. Ik besloot hem een mail te sturen waarin ik kort iets over mijn situatie vertelde. Al snel kwam er een lief en begripvol berichtje terug. Natuurlijk kon hij er rekening mee houden dat ik weinig ervaring had. In combinatie met een stukje op zijn website waarin hij vertelt hoe een eerste afspraakje eruit kan zien, trok dat me over de streep. In een mum van tijd had ik een hotel geboekt in een vreemde stad. René zou me er opzoeken en vier uur bij me blijven. In onze mailwisseling verzekerde hij me dat al mijn fantasieën zouden uitkomen."

In het hotel

"Ik had er zin in en had mezelf voor de gelegenheid mooi opgemaakt en in lingerie gestoken. Maar ik was ook bloednerveus, zeker op het moment dat ik op mijn hotelkamer wachtte tot hij aanklopte. Ik had geen idee wat te verwachten, want een foto van hem had ik niet. Zijn lengte viel me het eerst op: een stuk kleiner dan ik. Niet echt mijn type, maar wel knap en slank. Niet dat het er echt toe deed. We zaten al snel heel leuk te praten en ik merkte direct dat hij heel lief is. Daardoor voelde ik me meteen op mijn gemak.

Zijn subtiele aanpak hielp ook mee. Na een drankje en een praatje ging ik op zijn initiatief in beha en slip op bed liggen voor een massage. René nam zachtjes mijn rug onder handen. Daarna ging hij steeds een stapje verder. Met een hoop olie switchte hij van zijn handen naar zijn borst en schoof hij vakkundig zijn lichaam over mijn rug en billen, en weer terug. Daarna was mijn voorkant aan de beurt. Ik vond het contact van huid op huid fantastisch en werd naarmate de massage erotischer werd, steeds opgewondener. Deze René had zich duidelijk goed verdiept in het voorspel en in wat vrouwen lekker vinden. Nadat hij ook met zijn mond mijn lichaam had afgetast, kwam het tot de daad zelf. Niet rechttoe rechtaan trouwens, maar in combinatie met een van de vele speeltjes die hij bij zich had. Hij wist precies wat hij deed."

Adrenaline

"Het was de avond waarop ik voor het eerst een orgasme had. Alsof hij aanvoelde dat ik me afvroeg wat er in hemelsnaam met mijn lichaam gebeurde, fluisterde hij: ‘Je bent zojuist klaargekomen’. Dat was niet de enige keer die avond, trouwens. Op een gegeven moment ben ik de tel kwijtgeraakt. Zelfs aan het naspel had hij gedacht. Zwijgend hield hij me strelend een kwartier lang in zijn armen. Zo kon ik nagenieten. Na een douche was het voorbij. Ik kon daarna alleen met geen mogelijkheid in slaap komen. De adrenaline bleef maar door mijn lichaam gieren. Na een korte nacht heb ik mijn spullen gepakt en ben ik de sportschool ingedoken. Even stoom afblazen."

Míjn genot

"Het was allemaal geweldig geweest. Toch was ik ook een beetje in de war. In de dagen erna dacht ik steeds terug aan die avond, aan het strelen en de sex. Ik kreeg een soort heimwee. Niet dat ik René goed kende natuurlijk en ik viel ook niet op hem, was niet verliefd. Maar ik verlangde ernaar om bij hem te zijn en voelde een soort verbinding. Later las ik dat het te maken kan hebben met een hormoon, oxytocine, dat vrijkomt na sex. Verwarrend, maar niks om me druk om te maken. Het hele avontuur smaakte naar meer. Er was alleen één probleem: op dat moment was ik nog een arme student. De eerste boeking had me 150 euro gekost, de keren daarna zou dat 250 zijn. Er verstreken maanden zonder dat er iets gebeurde. Ook niet met andere mannen trouwens. Tot mijn verjaardag naderde. Het leek me een uitstekend excuus om mezelf eens een mooi cadeau te geven. Een avond René dus. Plus hotel.

Gelukkig was ik die keer een stuk minder zenuwachtig. Zodra René binnen was, duwde hij me zonder iets te zeggen zachtjes tegen de muur en begon hij me hartstochtelijk te zoenen. Het leek wel een film. De sex was net zo intens als de eerste keer, met het verschil dat ik een stuk meer durfde. Hem bevredigen, bijvoorbeeld. Na acht maanden zonder orgasme, want dat lukte me nog niet, was de ontlading gigantisch."

Verrassend

"En hij bleef me verrassen. Ik leerde steeds meer over mezelf. Op onze derde afspraak ontdekte ik bijvoorbeeld dat het heel spannend kan zijn om een blinddoek en tepelklemmen te gebruiken, en dat ik het fijn vind om me helemaal over te geven aan de ander. Er is vertrouwen tussen hem en mij. Toch kijk ik heel zakelijk tegen de diensten van een gigolo aan, want dat zijn het: diensten. Net zoals het werk van een kapper of schoonheidsspecialiste. Het voordeel is natuurlijk dat er na de sex nooit gedoe is, zoals claimende belletjes of appjes. Ik krijg wat ik wil van iemand die er helemaal is voor mij. Een man, die uitgebreid de tijd voor me neemt en die míjn genot centraal stelt. Het enige nadeel dat ik kan bedenken is misschien het condoom. En het geld. Vaak leg ik dat uit een soort ongemak aan het begin snel op tafel. Hebben we dat maar gehad.

Door af te spreken met René kon ik ervaring opdoen. Misschien dat ik het daardoor later aandurfde om een affaire te beginnen met een collega. Niks serieus overigens, maar vooral gebaseerd op wederzijdse lust. Ook met hem kon ik eindeloos experimenteren en ontdekken wat ik leuk en spannend vind. Nooit gedacht dat ik zelfs in een parenclub zou belanden. Er was openheid. Hij is de enige geweest aan wie ik durfde te vertellen dat ik af en toe een gigolo boek. Door dat nieuwe seksleven was René een beetje naar de achtergrond verdwenen. Dat veranderde toen ik een andere baan kreeg en mijn collega niet meer zag. Een paar weken geleden heb ik René weer eens ontmoet. Bij me thuis, dat leek me weer eens wat anders. We pakten al gauw de draad weer op. Ik hoefde niks te zeggen, niets te vragen. De sex ging vanzelf. Feilloos."

Minder streng

"Dat iemand je in bed zo aanvoelt, is natuurlijk geweldig. Maar ik heb meer gehad aan René. Naast dat hij mij een hele serie orgasmes bezorgde, leer ik ook van hem. Om mijn denken los te laten, zoals hij het noemt, en mijn gevoel toe te laten. Ik ben typisch zo iemand die ‘veel in het hoofd zit’. Nu luister ik veel meer naar wat ik voel en ben ik minder streng voor mezelf. Dat is niet alleen mooi tijdens een vrijpartij, maar ook op andere gebieden, zoals werk. Inmiddels ben ik wel toe aan een vaste relatie. Ik denk alleen niet dat sex voor mij iets is wat alleen tussen mij en een partner kan plaatsvinden. Dat is natuurlijk wel iets om rekening mee te houden."

Bron: Marie Claire | Tekst: Marjolein Straatman | Beeld: Adobe Stock