Kim Kardashian onthult grootste onzekerheid

"Ze zijn gerimpeld en lelijk."

Celebrity’s zijn ook maar mensen. Dat blijk maar weer: Kim Kardashian heeft het zoals ieder ander onzekerheden. En ééntje in het bijzonder: haar handen.

Echte billen

Er gaan al sinds het begin van haar carrière geruchten dat Kim voor haar perfecte looks flink wat hulp heeft gekregen van de plastisch chirurg, maar grote ingrepen heeft zij tot op de dag van vandaag ontkend. In 2011 ging ze in Keeping Up With The Kardashians al onder de X-ray om te bewijzen dat haar billen echt zijn. “Ik heb het al zo vaak gezegd: ik heb geen plastische chirurgie laten doen, en ik heb ook geen bilimplantaten”, verdedigde ze zichzelf.

Perfectie

Verder dan een spuitje botox hier en daar beweert Kim niet te gaan. Hoewel ze zegt er vrede mee te hebben dat ze ‘niet volmaakt is’, vertelt de 43-jarige ster ook: “Dat betekent niet dat ik niet streef naar perfectie.” Zo heeft ze toegegeven dat ze laserbehandelingen voor haar huid ondergaat als haar kinderen op bed liggen. Ook zei ze eens in een interview “dat ze nog poep zou eten om er jonger uit te zien”. Kim: “Dat was natuurlijk een grapje, maar als ik erover nadenk, zou ik het waarschijnlijk écht doen als het me daadwerkelijk zou helpen om mijn jeugdige looks te behouden.”

Onzekerheid

Hoewel ze, in tegenstelling tot vroeger, nu wel blij is met hoe ze eruitziet, is er één ding waar ze onzeker over kan zijn. “Mijn handen – ze zijn gerimpeld en lelijk. Maar ik heb mijn leven geleefd, zoveel luiers verschoond met deze handen en mijn kinderen ermee geknuffeld, dus ik ben er oké mee”, vertelt Kim.

Maar ook: “Ik besef me naarmate ik ouder word ook dat er iets veel belangrijkers is dan een perfect uiterlijk, en dat is dat je een gezond lichaam hebt. Dat koester ik enorm.”

Het hele verhaal lees je in de Happy in Shape die nu in de winkel ligt.

Tekst: Jill Waas | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws