Met behulp van deze hacks ben je geen kluns meer in de keuken

Handig!
keuken

Verbrand brood uit de toaster, plakkerige rijst of aangebrand vlees: het overkomt ons allemaal wel eens als we in de keuken staan. Say no more, wij hebben de perfecte keukenhacks gevonden.

Koken

Eten koken is niet altijd een pretje, vooral niet als je haast hebt en ook nog eens een deel van je maaltijd mislukt. We willen natuurlijk altijd lekker koken, of het nou voor jezelf is of voor een aantal vrienden, die druk om te presteren is er. 

Stel je voor, je wil een chique maaltijd voor je vrienden koken. Je zet je beste beentje voor en besluit mosselen te koken. Al vrij snel kwam je erachter dat dit makkelijker gezegd is dan gedaan, want hoe krijgt je in hemelsnaam al dat zand uit die schelpjes? Leuk idee, die verse mosselen.

De oplossing

Wij hebben nu het perfecte filmpje gevonden, waarin er voor bijna al je keukenirritaties een oplossing is gevonden! Bekijk hem hier. 

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5f0e7488a4655', placement: 'Below Article Thumbnails 2', target_type: 'mix' });