Must-have schoenen voor dames

Zo veel om uit te kiezen!

Must-have schoenen voor dames

Er zijn een aantal soorten schoenen die niet in je kast kunnen ontbreken. Of het nu is voor een zakelijk etentje, een shopsessie met je vriendinnen, of een wandeling in het park met je geliefde, voor elke gelegenheid is er het perfecte paar schoenen. Gaat jouw hart sneller kloppen van handgemaakte schoenen en laarzen? Dan moet je daar zeker voor kiezen. Doordat het met de hand is gemaakt, straalt het een bepaalde luxe uit. Er zijn verschillende modellen, voor ieder wat wils. Ga je voor een meer speelse look of juist wat meer timide? Je kunt het zo gek nog niet bedenken en er is een passend model, wat niet kan ontbreken in jouw kledingkast. Benieuwd naar welke schoenen jij moet aanschaffen, lees dan snel verder!

Loafers

Loafers, wie kent ze niet? Het is een trend die niet meer weg te slaan is en dus een blijvertje lijkt te zijn. Over het algemeen is het een schoen die heerlijk zit en makkelijk aan te doen is. Soms gecombineerd met een laag hakje, voor een extra chique element. Ook tijdens de koudere dagen zijn loafers prima te dragen met sokken. Er zijn matte loafers, met lakleer of juist een chunky model, keuze zat! Loafers zijn daarnaast op talloze manieren te combineren. Van een basic jeans, tot een flared broek of juist een vrouwelijk rokje, niets is te gek. Eigenlijk is het met loafers niet eens mogelijk om de plank mis te slaan.

Knee-high boots

Er zijn een heleboel dames schoenen Scapino beschikbaar, waaronder de knee-high boots, oftewel laarzen die tot de hoogte van je knie komen. Deze zijn ook een echte must! Met deze hoge laarzen kun jij echt de show stelen. Je hebt subtiele laarzen, maar ook juist meer robuustere en stoerdere modellen. Onzeker over je onderbenen? Dan kunnen deze laarzen ook een goede oplossing zijn om deze te verbergen. Er zijn nauw aansluitende hoge laarzen, maar ook varianten waarbij er wat meer ruimte vrij is. Ze hebben allebei hun eigen charme, dus kijk voor bij jezelf wat goed aanvoelt! Wat we veel terug zien is dat deze laarzen vaak ook met een jurk of rok worden gedragen, zo komen ze het beste tot hun recht.

Chelsea boots

Wie kent dit model laarsjes niet? Het dateert uit de 18e eeuw en werd gedragen door de Engelse koningin Victoria. Sindsdien is dit niet meer weg te denken in de schoenenwereld en daarom mag deze ook zeker niet ontbreken in je schoenenkast. Zowel onder mannen en vrouwen is deze schoen zeer geliefd en dat is eigenlijk ook niet gek. Er zijn namelijk een ontelbaar aantal kleuren, patronen, prints en materialen waarin deze schoenen voorkomen. Welke schoenen ontbreken nog in jouw collectie?

Lifestyle
  • Adobe Stock