What’s new: de nieuwtjes die té leuk zijn om niet te delen

Van food, health en sport tot fashion, beauty en lifestyle!

nieuwtjes

Happy in Shape verzamelt regelmatig de nieuwtjes die té leuk zijn om niet te delen. Van food, health en sport tot fashion, beauty en lifestyle; lees mee.

Til je hardlooproutine naar een hoger niveau met de gloednieuwe Ultraboost 5 hardloopschoenen van Adidas

Nu de zomer – eindelijk – in volle gang is, bestaat er geen beter moment om je hardlooproutine naar een hoger niveau te tillen. Met de nieuwe Ultraboost 5 hardloopschoen van Adidas maak je een perfecte start. De lichte, innovatieve schoen biedt een uitzonderlijk hoge energieteruggave dankzij de vernieuwde LIGHT BOOST™ tussenzool met 9mm extra schuim, waardoor je iedere run deze zomer energieker en comfortabeler maakt. Daarnaast zorgt de Primeknit bovenkant voor zowel de perfecte pasvorm als ondersteuning, en houdt het ademende materiaal je voeten op een aangename temperatuur. Last but not least: de schoenen zijn voor zowel mannen als vrouwen beschikbaar in een witte en grijze basis met opvallende 'Spark Orange' en 'Lucid Pink' accenten. Het oog wil tenslotte ook wat! Helemaal zin in hardlopen gekregen? Je shopt de Ultraboost 5 hardloopschoenen hier.

We blijven nog eventjes in de schoenenwereld! Nelson deed onderzoek naar de liefde van vrouwen voor schoenen en zette een aantal leuke feitjes op een rijtje. Zo deelt Nelson dat de Nederlandse vrouw gemiddeld zo'n 22 paar schoenen in haar kast heeft staan, terwijl mannen er gemiddeld 10 paar hebben. Ook geeft een derde van de vrouwen toe wel eens te kleine schoenen te hebben gekocht omdat ze te mooi waren om te laten staan... oeps!

Beeld: Adidas

OLAPLEX lanceert nieuwe producten voor prachtige krullen

Als je haar je lief is, heb je vast wel eens gehoord van OLAPLEX. De innovatieve technologie waarop het merk hun producten baseert, is speciaal ontwikkeld voor het herstellen van beschadigd haar. Met hun gepatenteerde Bond Building-technologie werken de unieke producten op moleculair niveau om beschadigde en verbroken bindingen in het haar te herstellen. Onlangs lanceerde OLAPLEX een aantal nieuwe producten waar dames met krullen blij van zullen worden!

Met de nieuwe Bond Shaper™ Curl Rebuilding Treatment, een 3-staps krulherstellende salonservice worden je krullen hersteld en hergedefinieerd. Met de No.10 Bond Shaper™ Curl Defining Gel breng je je krullen in model en herstel je het krulpatroon, dat meteen prachtig gedefinieerd is.

De twee producten zijn speciaal ontworpen om krullend haar van golvend (2a-2c) tot krullend (3a-3c) en kroezend (4a-4c) effectief te herstellen en de interne haarstructuur te versterken en hervormen waardoor je krullen mooi worden gefixeerd en prachtig zullen uitkomen. Nieuwsgierig geworden? De behandeling en producten zijn exclusief verkrijgbaar bij New Flag en door hen geselecteerde groothandels en salons.

Beeld: OLAPLEX

Dopper Isolated komt uit in nieuwe kleuren

Wie nooit zonder haar vertrouwde isoleerfles van Dopper op pad gaat, kan haar geluk niet op deze zomer! Dopper lanceert namelijk drie nieuwe kleurtjes van de isoleerfles. De geavanceerde technologie zorgt ervoor dat jouw drankje tot wel 9 uur warm of 24 uur koud blijft. Ook niet onbelangrijk: deze nieuwe kleuren zijn voor het eerst gemaakt van 90% gerecycled staal. De collectie wordt uitgebreid met de prachtige kleuren Pebble Peach, Pelican Pink en Gentle Grey, in zowel de 350 als 580 milliliter variant. Als je ook toe bent aan zo'n handige fles om je drankje lekker koud te houden deze zomer, shop je de nieuwe kleuren als pre-order. Op 6 augustus worden de nieuwe kleuren gelanceerd.

Sluit je aan bij AMV SPORTS CLUB: American Vintage lanceert limited edition t-shirt

American Vintage houdt van sport, net als wij! Om de liefde voor sport te vieren, lanceren ze deze zomer een limited edition t-shirt, beschikbaar voor dames, heren, én kinderen! Word onderdeel van AMV SPORTS CLUB en draag dit kleurrijke zeefdrukshirt tijdens de mooie dagen deze zomer.

Ben je een geluksvogel die dit weekend in Parijs is voor de Olympische Spelen? Dan kun je het exclusieve shirt scoren in een van de winkels. Op zaterdag 3 augustus worden er ook AMV SPORTS CLUB-draagtassen weggegeven bij geselecteerde American Vintage-winkels om sport en de zomer te vieren. Maar ook als je lekker thuis bent, kun je het shirt online bestellen. Wees er wel snel bij, want dit item is slechts in beperkte hoeveelheid beschikbaar!

Zet deze vakantie duurzame stappen met slippers van Ipanema

Ben jij ook al aan het inpakken voor je welverdiende vakantie? Vergeet dan niet een daar kleurrijke slippers van Ipanema mee te nemen. Match met je geliefde of schuif ze aan de voetjes van je kids; de hele familie kan bij Ipanema scoren. Met de mooie groene, blauwe en aardetinten speelt het merk slim in op de trends, waardoor je zelfs op slippers stijlvol voor de dag komt tijdens je vakantie. Houd je meer van knallende kleuren of patroontjes? Ipanema heeft ongetwijfeld iets wat bij je past. Wat je smaak ook is, het merk biedt een prachtig kleurenpalet dat je eindeloos kunt combineren met je favoriete zomeroutfit.

Kies voor de klassieke teenslipper, een speels model met meerdere decoratieve bandjes, of ga voor een brede band die over de wreef van je voet loopt. Naast vrolijk en stijlvol zijn deze slippers ook nog eens duurzaam. Overtuigd? Je shopt ze hier!

Regelmatig lees je op Happy in Shape in de What’s New de nieuwtjes die té leuk zijn om niet te delen. Van trendy food spots en kakelverse producten in de supermarkt tot de nieuwste fashion- en beautyproducten en sportlanceringen. Houd onze website dus in de gaten om bij te blijven!