What’s new: de nieuwtjes die té leuk zijn om niet te delen

Happy in Shape verzamelt regelmatig de nieuwtjes die té leuk zijn om niet te delen. Van food, health en sport tot fashion, beauty en lifestyle; lees mee.

nieuwtjes

Tour du Nederland met Greenwheels

Zin om er dit weekend op uit te gaan? Met Greenwheels toer je gemakkelijk door heel Nederland en breng je eenvoudig een bezoek aan alle culturele en avontuurlijke zomerevenementen. Geen eigen auto nodig, alleen een rijbewijs!

Noord-Nederland

In Assen te Drenthe is voor iedereen iets wils, zoals het Drenths museum waar je in het historische pand kunst en geschiedenis kunt ontdekken van de omgeving. Het mooie is dat het museum in het centrum van Assen ligt, daardoor kun je na je bezoekje gezellig een hapje eten in het knusse centrum.

Met de kids op pad? In Ommen vind je het kabouterbos, waar je met de kids in de bossen op zoek kunt gaan naar kabouters. Meer info vind je op de website van bezoekerscentrum Ommen.

Midden-Nederland

Als het weer een beetje meezit, kun je in de omgeving van Apeldoorn volop van de natuur genieten. Wandel over het blotevoetenpad, speel een potje jeu de boules of geniet van een welverdiend glas wijn in het gezellige proeflokaal van Buitenplaats Twello, vlakbij Apeldoorn.

In plaats van een avondje Netlflix op de bank, kun je bij de buitenplaats De Hoorneboeg in de Bosbios bij Hilversum in de prachtige openlucht genieten van popcorn tijdens een filmavondje onder de sterren. Weten wat er zoal wordt gespeeld? Hier vind je de speeltijden en de films.

Zuid-Nederland

Meer zuidwaarts in gedachten? In Nijmegen vindt op 24 augustus het Crotona Festival plaats, hét festival voor iedereen die het graag net een beetje anders aanpakt. Een dag vol muzikaal talent, shows, lekker eten, koude drankjes en disco en house in de ruimste zin van het woord. Mocht je dit wel zien zitten, scoor je hier je ticket voor dit unieke feest op het NYMA-terrein.

In Schiedam vind je Stedelijk Museum Schiedam, het Distillers District, het Jenever Museum en de ‘Peaky Blinders Mystery Gin’ boottour. Deze zuidelijke stad zit vol verrassingen, wat het een perfecte bestemming maakt voor een stedentripje in eigen land. Maak een molenwandeling, bezoek molenwinkel De Walvisch en sluit je dag af met een heerlijke maaltijd in restaurant de Noordmolen. Mocht de zon zich nog laten zien, pak je gemakkelijk de metro naar het strand van Hoek van Holland.

Decathlon Premier Padel Rotterdam

Gek op padellen? Dan hebben we goed nieuws! Van 8 tot 15 september vindt het Decathlon Premier Padel Rotterdam plaats in Ahoy Rotterdam; dé uitgelezen kans om de profs aan het werk te zien op het grootste internationale padeltournooi van Nederland. Fatima Moreira de Melo en Rafael van der Vaart zijn dit jaar de toernooidirecteuren van Decathlon Premier Padel. Duizenden fans komen af op dit achtdaagse event vol spannende rally's, wedstrijden, live entertainment en uiteraard de mogelijkheid om zelf een balletje te slaan.

Tickets voor dit evenement koop je hier. En goed nieuws, want met de kortingscode DECATHLON10 krijg je korting op je ticket!

Beeld: NL Beeld

Festival Noorderzon in Groningen

Op donderdag 22 augustus gaat Noorderzon Performing Arts Festival van start, het leukste festival van het noorden voor zowel jong als oud. Het Noorderplantsoen wordt omgetoverd tot een bruisend toneel voor kunst, muziek, foodtrucks en diverse podiumkunsten. Voor jong en oud is er van alles te beleven, en het is nog eens gratis toegankelijk ook. Of je nu wilt rondslenteren en mensen kijken, of juist optredens wilt bewonderen, Noorderzon maakt een trip naar het noorden meer dan de moeite waard. Het festival duurt van 22 augustus tot 1 september.

Sommige optredens zijn gratis, voor andere is een ticket nodig. Bekijk hier de timetable en scoor je tickets.

Regelmatig lees je op Happy in Shape in de What’s New de nieuwtjes die té leuk zijn om niet te delen. Van trendy food spots en kakelverse producten in de supermarkt tot de nieuwste fashion- en beautyproducten en sportlanceringen. Houd onze website dus in de gaten om bij te blijven!

Lifestyle
  • NL Beeld, Instagram @noorderzonnl, Instagram @uitinsdam