3x favoriete beautyproducten van het moment

Dit wil je niet missen...

Er zijn inmiddels zoveel beautyproducten dat het lastig is om alles uit elkaar te houden. Daarom zochten wij het voor je uit! Dit zijn de drie favoriete beautyproducten van de redactie op dit moment. 

1. All in one poeder van HEMA

Het voordeel van dit palette is dat je er maar één nodig hebt. Het is zo samengesteld dat de kleuren zowel als oogschaduw, blusher, highlighter en bronzer gebruikt kunnen worden. De poeders hebben een crèmige textuur, wat ervoor zorgt dat je ze makkelijk kunt blenden. Vergeet alleen niet om de juiste kwasten te gebruiken. 

All in one face palette, 9 euro (vegan)

2. Hydraterende crème van Weleda

In de winter hebben we vaak last van een droge huid. Daarom mag een hydraterende crème niet ontbreken. Deze variant van Weleda zorgt voor een goed herstel van je droge en ruwe huid. Nog een extraatje: de crème is 100 procent natuurlijk.

Skin food light, 11 euro (vegan)

3. Straal met M.A.C Cosmetics

M.A.C staat al jaren bekend om hun goede lippenstiften. De rode kleur Ruby Woo is wereldwijd één van de bekendste lipsticks en mag niet ontbreken in je beautycollectie. Maar voor iedereen die wat anders wil, brengt het cosmeticamerk een nieuwe Holiday ’19 collectie op de markt. Geïnspireerd op de sterren, bestaat de reeks uit producten voor ogen, lippen en gezicht. Zo straal jij tijdens ieder feestje de aankomende maand.

Starring You, vanaf 10 euro

Beeld: iStock

Laatste nieuws