Deze sportieve trui gaan we dit najaar overal zien

Zeg maar dag tegen de populaire voetbaljersey die eerder dit voorjaar het straatbeeld veroverde. Je kunt er niet omheen aankomende herfst: het rugbyshirt is hét nieuwe sportieve fashion item! 

Rugbyshirt

Sportieve trend

Rugbyshirts zijn hot! En dat is niet zo gek, want het poloshirt is enorm veelzijdig. Het is sportief, elegant, zit erg comfortabel en doordat de mouw veelal lang is, is het ook nog eens het perfecte item voor het najaar. Of je nu gaat voor een klassieke streep, een levendig gekleurd model of een effen variant, het rugbyshirt matcht met vrijwel alles. De fashion wereld heeft het sportieve kledingstuk omarmd en als je ziet hoe chique je hem kunt combineren, ben jij waarschijnlijk ook om!

Stylen

We noemden het al eerder, maar de veelzijdigheid van het rugbyshirt maakt het een perfect kledingstuk om op verschillende manieren te dragen. Van baggy jeans, tot strakke capri-pants, en zelfs elegante rokjes kunnen prima dienen als basis voor dit sportieve item. Kijk maar!

Hoewel grote mode-iconen als Hailey Bieber en Rihanna al een tijd geleden met het item pronkten, bewees menig fashionista tijdens de Copenhagen Fashion Week dat rugbyshirts nog lang niet uit het straatbeeld zullen verdwijnen. We zagen ze dan ook in alle soorten en maten langskomen. Hoe je 'm ook draagt, het veelzijdige kledingstuk mag niet ontbreken in de garderobe van iedere sportieve, modebewuste vrouw. We laten je zien waarom!

Van een etentje tot op kantoor

Het mooiste van deze trend? Je draagt het shirt waar je wil en wanneer je wil, want ze passen bij elke gelegenheid. Of het nu over een wit jurkje is, met een pantalon en blazer, of gecombineerd met een stoere jeans. Naar een restaurant, naar kantoor, of voor een wandeling. Daar houden we van!

Beauty en Fashion
  • Instagram, Archief, Fem-fem
  • NL Beeld