Prachtig: Loiza Lamers ten huwelijk gevraagd door vriend Jelle

Loiza Lamers is ten huwelijk gevraagd! Dit maakte het model vandaag bekend op Instagram. Tijdens hun vakantie ging haar geliefde op één knie, en wij mogen meegenieten van de schitterende foto's van hét moment.

Loiza Lamers

Gelukkig stel

Loiza Lamers is al een tijdje dolgelukkig met haar partner Jelle Ploeg. De twee zijn nu zo'n drie jaar samen en nog altijd stapelverliefd op elkaar. Dat blijkt uit de zoete beelden die we onlangs op Instagram voorbij zagen komen, want Jelle is op één knie gegaan!

Verloofd

Loiza en Jelle genoten recent van een fijne vakantie, en toen kwam hét moment: Jelle ging op één knie voor zijn grote liefde. Natuurlijk antwoordde ze volmondig 'ja'!

"The one where we got engaged 💍❤️ 30-08-‘24," deelt Loiza op Instagram. Ze plaatst daarbij twee prachtige foto's. Op de eerste foto zien we het aanzoek op een idyllische locatie, en op de tweede schittert haar prachtige verlovingsring. Wat een moment!

Toekomstplannen

Loiza is al een aantal jaar heel gelukkig met haar Jelle. "Als ik er nu op terugkijk, kan ik wel spreken van liefde op het eerste gezicht", zei ze eind vorig jaar over haar lover in gesprek met Grazia. Toekomstplannen zijn er dan ook zeker. Loiza zou op een dag heel graag mama willen worden, maar voor nu is ze vooral een leuke tante voor de kids van haar vriendinnen.

"Dat mijn vriendinnen een voor een kinderen krijgen, vind ik absoluut niet moeilijk. Ik ben alleen maar heel blij voor ze", vertelt Loiza. Vroeger riep ik altijd dat ik tante wilde worden van een heel elftal en ik ben inmiddels aardig op weg. Maar het feit dat ik zelf ook heel graag kinderen wil, blijft natuurlijk aanwezig. En dat het bij mij anders moet dan anders en de opties zo beperkt zijn, dat vind ik wel een moeilijk iets.”

Toch sluit ze kindjes krijgen met de liefde van haar leven niet uit, al is dat volgens het model nog wel wat vroeg. ''We zijn nu twee jaar bij elkaar en het idee dat we nu al met adoptie of draagmoederschap bezig moeten zijn, voelt een beetje snel", vertelde ze destijds. First things first: trouwen!

Celebrities
  • RTL Boulevard, Instagram @loizalamers, Archief
  • NL Beeld