Gisou opent pop-up store in Amsterdam

Dit wil je niet missen!

Groot fan van de Gisou? Dan mag je deze pop-up store in Amsterdam niet missen. Van 12 tot 15 december shop je bij de tijdelijke winkel aan de Keizersgracht (Amsterdam) je favoriete haarproducten. 

Gisou

De Nederlandse influencer en eigenaresse van ’t merk, Negin Mirsalehi, deelde eerder deze week een bericht op Instagram waarin ze liet weten een pop-up store te openen in Amsterdam. Door middel van een filmpje op haar Instagram, waarin vriend Maurits, hond Mosey en zijzelf de hoofdrol spelen, gaf ze haar volgers alvast een voorproefje. Want na een winkel in Parijs en New York, kon Amsterdam niet achterblijven.

Negin

Neghin is één van Nederlands grootste influencers. Zo heeft zij op Instagram 5,6 miljoen volgers, vliegt ze de hele wereld over én heeft ze een plek weten te bemachtigen in de Forbes 30 under 30-lijst. Niet verkeerd voor een 27-jarige. Neghin begon een aantal jaar geleden haar Gisou beauty-lijn met verschillende haarverzorgingsproducten. De meest bekende daarvan is toch wel de haarolie op basis van honing. Op zoek naar iets anders dan haarolie? De Gisou-collectie is inmiddels uitgebreid naar conditioners, haarmaskers- en parfums, kammen en föhns. Wij kunnen niet wachten!

De Gisou pop-up is geopend van 12 tot 15 december op de Keizersgracht 419 in Amsterdam. Negin zelf ontmoeten? Klik dan hier

Beeld: BSR Agency

Laatste nieuws