Negin Mirsalehi deelt before & after foto van lichaam: ‘Ja, ik ben aangekomen’

Ook Negin heeft coronakilo's: 'En dat is prima.'

Negin Mirsalehi kreeg onlangs opeens veel de vraag of ze in verwachting is. Nee? Dan moeten het fillers zijn, speculeerden haar volgers. De fashion influencer schept nu duidelijkheid met een before & after foto van haar lichaam: 'Ik ben gewoon aangekomen en dat is helemaal prima.'

Pre-covid vs. nu

'Ik deel dit omdat ik veel reacties heb gehad van mensen die vinden dat mijn gezicht er anders uitziet. Sommigen vinden dat ik zwanger lijk, anderen zeggen dat ik fillers heb. Terwijl ik eigenlijk gewoon aan ben gekomen', begint ze haar verhaal op Instagram.

De fashion influencer, die bekend staat om haar goede stijl en mooie figuur, deelt een foto van haar lichaam voor de coronacrisis en haar lichaam nu. Ze hoopt dat ze anderen hiermee kan aansporen net zoals zij altijd van hun lichaam te houden. Ondanks het cijfertje dat op de weegschaal staat.

Niet altijd makkelijk

'Om eerlijk te zijn voelde ik me op de linker foto wel beter. Ik sportte regelmatig en zat lekker in mijn vel. Op de rechterfoto voel ik me het tegenovergestelde, maar probeer toch ook van dit deel van mezelf te houden', schrijft ze. Ze weet dat het niet altijd makkelijk is, dat ervaart ze zelf ook. 'Maar ik probeer het toch en onthoud dat iedereen af en toe moeilijkere tijden heeft en dat helemaal normaal is.' Ze benadrukt dat ze zichzelf op de nieuwste foto absoluut niet lelijk vindt. 'Aankomen en afvallen is beiden prima.'

Negin voegt eraan toe dat mensen moeten nadenken voordat ze zwangerschapsspeculaties uitspreken, zelfs als ze het goed bedoelen. 'Je weet nooit waar iemand doorheen gaat', sluit ze af.

Bron: Instagram | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws