De nieuwe Happy in Shape ligt nu in de winkel!

De afgelopen tijd hebben we weer hard gewerkt aan de nieuwe editie van Happy in Shape, en met trots presenteren we het vijfde nummer van 2024! Dit nummer staat vol met inspirerende interviews, het laatste nieuws op het gebied van gezondheid en lifestyle, en nog veel meer. Lees hier wat je allemaal kunt verwachten van deze editie, die vanaf vandaag in de winkels ligt.

happy in shape

Covergirl Nouchka Fontijn

Niemand minder dan voormalig Olympisch boksster Nouchka Fontijn siert de cover van deze editie van Happy in Shape. Momenteel schittert ze in Expeditie Robinson, een uitdaging waar ze in eerste instantie niet meteen enthousiast over was. We vragen haar het hemd van het lijf over haar ervaring op het eiland en haar bokscarrière. Heeft ze alles bereikt wat ze wilde? En wat kunnen we verwachten van haar schrijversdebuut Vallen en terugslaan?

Je kunt de nieuwe Happy in Shape nu in de winkel kopen. Wil je liever niet de deur uit? Bestel hem dan HIER.

Food

Glutenvrije lezers, opgelet: in deze editie verkennen we de smakelijke mogelijkheden samen met Janneke Vreugdenhil, schrijfster van de Glutenvrije bijbel. Ze deelt verrukkelijke recepten, van glutenvrije pains au chocolat tot viennoiserie croissants waar het water je van in de mond loopt.

Ook duiken we in de wondere wereld van keurmerken, een ingewikkelde reis door de supermarkt waarbij je door de bomen het bos niet meer ziet. Waar zijn al die keurmerken eigenlijk goed voor, en wat zeggen ze over de kwaliteit van ons eten?

Fit

We hebben een heuse gadgetspecial voor je samengesteld, zodat je met de nieuwste technische snufjes je sportprestaties naar een hoger niveau kunt tillen. Van fitnessringen tot sportoortjes: met deze special ben je weer helemaal op de hoogte.

Lees ook het verhaal van Lot Beukers, die ooit zelf 30 kilo afviel en nu talloze mensen helpt om dezelfde verbluffende resultaten te behalen.

Meer van de extreme aanpak? Ondernemer Sophie Hospes testte de uitdagende fitnesschallenge 75 Hard die al maanden viraal gaat. De belofte: zowel een fysieke als een mentale transformatie. Wat moet je daarvoor doen en laten? En – ook niet onbelangrijk – hoe gezond is deze uitdagende methode eigenlijk? Sophie deelt haar ervaringen

Beauty

We delen de meest bizarre beautytrends van Hollywoodsterren, die alles doen om er mooi, strak, jong en gezond uit te blijven zien: van bijensteken en bloedzuigertherapie tot de penis facial en vaginaal zonnen – niets is te gek voor de sterren. Daarnaast zetten we al het beautynews voor je op een rijtje, inclusief de nieuwste lanceringen op het gebied van huid- en haarverzorging die het uitproberen waard zijn.

En nog veel meer

Alles over de verschillende vormen van moderne relaties, van online daten tot polyamoreuze verbintenissen. Ontdek 10 retreats waar je volledig tot rust kunt komen, en lees hoe Taylor Swift zowel fysiek als mentaal en happy in shape blijft, terwijl ze de wereld veroverd met The Eras Tour. Dit en nog veel meer vind je nu in de nieuwste editie van Happy in Shape!

Lifestyle
  • Tom van Seldam