Gespot bij Action: handige draadloze blender voor een prikkie

Maak je graag smoothies als ontbijt of als lekker tussendoortje? Dan kun je niet zonder een blender. Bij Action spotten we een draadloze variant die je echt overal mee naartoe kunt nemen. Geen stopcontact meer nodig, dus zelfs onderweg of op vakantie maak je in een handomdraai een lekkere smoothie klaar!

Draadloze blender

Handig voor onderweg

Deze draadloze blender maakt het mogelijk om op elk moment en op elke plek een heerlijke smoothie te bereiden. In plaats van elektriciteit werkt deze blender op batterijen en kan tot wel 25 smoothies maken op één opgeladen batterij. Bovendien heeft de blender twee snelheidsstanden, zodat je zelfs stevige stukken groente in je smoothie kunt verwerken.

Stevige blender

De blender is van het merk Petra en gemaakt van stevig kunststof en RVS. Daarnaast heeft hij een vermogen van 200 watt, is voorzien van anti-slipmateriaal en heeft een indicatielampje voor de batterij. Of je de draadloze blender nu wilt gebruiken voor smoothies, proteïneshakes of soep, met een inhoud van 1,5 liter kun je er flink wat groente of fruit in kwijt. Ook perfect als je vooruit wilt werken!

Op je werk nog snel even een smoothie maken? Met deze draadloze blender is dat geen probleem. Wij zijn overtuigd en kunnen niet wachten om onze smoothie-game naar een hoger niveau te tillen.

De blender is exclusief verkrijgbaar via de webshop van Action. Daar bestel je 'm voor €29,99, en binnen 3 tot 5 werkdagen heb je 'm thuisbezorgd. Ideaal!

Lifestyle
  • Action
  • Adobe Stock