Oeh! Deze populaire A-merk eiwitrepen liggen bij de Action voor een fractie van de prijs

Ben jij fan van protein bars, maar schrik je soms van de prijs? Dan hebben we goed nieuws voor je! De populaire eiwitrepen van Grenade, die normaal rond de €3,20 per stuk kosten, liggen nu bij de Action voor slechts 99 cent. Een buitenkansje voor sporters, snack-liefhebbers en iedereen die op zoek is naar een voedzaam tussendoortje!

Eiwitreep

Grenade eiwitrepen

De protein bars van Grenade staan bekend om hun heerlijke smaak, hoge eiwitgehalte en lage hoeveelheid suikers. Deze repen zijn perfect als tussendoortje na het sporten of gewoon voor onderweg. Met gemiddeld zo’n 20 gram eiwit per reep zijn ze ideaal om je spieren te ondersteunen na een zware training of om je een verzadigd gevoel te geven zonder schuldgevoel.

De repen zijn er in verschillende, verrukkelijke smaken zoals Carb Killa White Chocolate Cookie, Caramel Chaos, Cookies & Cream en Lemon Cheesecake.

Action

De Action staat bekend om zijn geweldige deals, en deze aanbieding is er zeker eentje om niet te missen. Normaal betaal je voor een Grenade eiwitreep in de supermarkt of bij sportwinkels zo'n €3,20, wat best prijzig kan zijn als je deze regelmatig eet. Maar nu kun je deze toppers bij de Action inslaan voor slechts 99 cent per stuk! Dat betekent dat je je voorraad kunt aanvullen zonder je portemonnee te veel te belasten.

Verschillende gebruikers op TikTok hebben de deal al ontdekt en slaan ze gretig in.

@esmee.meijerr DON’T WALK RUN TO ACTION FOR THE GRENADE PROTEIN BARS #tipsandtricks #dontwalkrun #proteinbars #grenadeproteinbar #actionfinds #actionhaul @Grenade @actionnederland ♬ original sound - hairbyharleyy
@shaunytanke Rennen naar de action gymfanaten ✨✨✨ @actionnederland #grenade #proteinebar ♬ origineel geluid - 𝐒 𝐇 𝐀 𝐔 𝐍 𝐘

Wow! Deze prijsverlaging is best uniek, vooral gezien de kwaliteit en populariteit van de repen. Ze zijn namelijk geliefd vanwege hun uitgebalanceerde voedingswaarde en heerlijke smaken, en het is zeldzaam om ze voor zo’n lage prijs te vinden.

Wees er snel bij

Zoals met alle goede deals bij de Action geldt ook hier: op is op. Dus als je fan bent van Grenade eiwitrepen (of je wil ze eindelijk eens proberen voor een betaalbare prijs), is dit je kans! Let wel: ze zijn niet online verkrijgbaar en liggen niet standaard in elk Action-filiaal.

Food
  • Action, Grenade
  • Adobe Stock
  • TikTok @esmee.meijerr, @shaunytanke