McDonald's sluit deal met Thuisbezorgd.nl

Yes!
McDonald's

Wie trek heeft in een Big Mac of een Happy Meal kan binnenkort niet alleen meer bij Uber Eats terecht. De fastfoodketen heeft namelijk ook een deal gesloten met Thuisbezorgd.nl. McDonald's is daarvoor een samenwerking aangegaan met Takeaway, het bedrijf achter die maaltijdbestelsite.

Samenwerking

De samenwerking start deze maand met een proef in Maastricht om vervolgens uit te breiden naar andere steden.

Momenteel is het al mogelijk om bij 48 restaurants in zeventien steden burgers en frietjes thuis te laten bezorgen via Uber Eats.

Bezorging

De fastfoodketen wil graag met beide partijen verder gaan. Hierdoor wordt het dus nog makkelijker om McDonald's thuis te laten bezorgen. Hooray!

McDonald’s is een van de grootste spelers wereldwijd in de bezorgmarkt. Het zogeheten McDelivery is wereldwijd beschikbaar in meer dan 19.000 restaurants.

De keten regelt de bezorging in verschillende landen op uiteenlopende manieren. Ook in diverse andere markten wordt al samengewerkt met Takeaway, het moederbedrijf van Thuisbezorgd.nl. 

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5f988a9d952b3', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });