Dé 5 meest actuele relatiegeschenken

Leuk om te geven en om te krijgen.

relatiegeschenken

Wanneer je een fijne samenwerking achter de rug hebt, is het leuk om die relatie wat geven als bedankje. Maar het vinden van een geschikt relatiegeschenk kan nog weleens lastig zijn. Daarom selecteert Happy in Shape een top vijf van actuele geschenken waar jouw relaties gegarandeerd wat aan hebben. 

1. Powerbank

Let's be honest: tegenwoordig kan niemand meer zonder mobiele telefoon. Maar je weet ook: de batterij gaat niet eindeloos mee. Zeker niet als het toestel tijdens een werkdag intensief wordt gebruikt én daarna nog als muziekspeaker moet dienstdoen, tijdens bijvoorbeeld een rondje hardlopen. Daarom is een powerbank het ideale geschenk om te geven aan een zakenrelatie die intensief gebruikmaakt van zijn/haar telefoon. 

Kreafunk mini powerbank, €25 via debijenkorf.nl

2. Dopper fles  

Hoewel veel van ons weten dat je elke dag minimaal twee liter water moet drinken, blijkt dit in de praktijk lastig haalbaar. Vooral voor mensen die een kantoorbaan hebben. De reden? Men vergeet, of heeft geen zin, om steeds van zijn werkplek te komen om een glas te moeten bijvullen. Een kleurrijke Dopper-waterfles is daarom een geschikt relatiecadeau. Stimuleert men om in de dagelijkse waterbehoefte te voorzien en scheelt heen-en-weer lopen naar de kraan. Tip: laat je Dopper fles bedrukken met een persoonlijke (dank)boodschap.  

Bedrukte Dopper waterfles, €10,50 per stuk via topgiving.nl

3. Notitieboekje

Een notitieboekje komt altijd wel van pas. Je relatie kan het bijvoorbeeld gebruiken om een planning in bij te houden, of contactgevens in op te schrijven.

Notitieboek Happy Dots, €13,00 via livelivehappy.nl

4. Snoeppot 

Misschien niet het eerste cadeau waar je aan denkt bij een relatiegeschenk, maar een (goedgevulde!) snoeppot is essentieel op de werkvloer en daarom een topcadeau... 

Snoeppot met drop, €21,00 via greetz.nl

5. Pasjeshouder

Het is somWie heeft er geen portemonnee die uitpuilt van de (ongebruikte) kaarten? Een pasjeshouder dwingt je om alleen die pasjes bij je te dragen die daadwerkelijk worden gebruikt. Biedt tevens overzicht door alle kaarten geordend bij elkaar te houden. Een praktisch en gestroomlijnd cadeau, dus!

Goudkleurige pasjeshouder met palmboom, €13,00 via my-jewellery.com