Hier proef je pizza’s van de beste pizzabakker van Italië

Buon appetito!

Pizza. Is er iemand die daar niet volmondig ‘yes please‘ op antwoordt? Vast niet. We love them en tippen daarom een plek in Amsterdam waar je op 6 en 7 februari een pizza van de beste pizzabakker van Italië kunt eten.

Master pizza

Hoewel je tegenwoordig in Nederland op allerlei plekken superlekkere pizza’s kunt eten en je dus echt niet meer naar Italië hoeft om van de Italiaanse specialiteit te kunnen genieten, bewijst The Pizza Show dat het altijd nog beter kan. Dit pop-up restaurant (waarvoor Lofi Amsterdam omgetoverd wordt) laat namelijk de Master Pizza Champion 2019, oftewel Italiaan Raffaele Gentile overvliegen om heerlijke pizza’s te bakken.

Pizza-avond

Benieuwd? Op 6 en 7 februari kun je in het restaurant plaatsnemen en dus een stukje Italië in eigen land ontdekken. Want naast een avond vol pizza’s proeven belooft het ook een avond met livemuziek en Italiaanse geheimen te worden. Bij zijn? Neem contact op via odin@hetpizzafestival.nl. Wacht alleen niet te lang, want er is uiteraard een beperkt aantal plekken beschikbaar.

Laatste nieuws