Schuif tijdens de Nationale Week Zonder Vlees aan in het speciale pop-up restaurant

Hier wil je een tafeltje reserveren.

Van 9 tot en met 15 maart is de Nationale Week Zonder Vlees. Natuurlijk ga je zelf lekker kokkerellen, maar je kunt ook aanschuiven in het pop-up restaurant dat die week speciaal geopend wordt en onder leiding staat van topchef Peter Lute.

Nationale Week Zonder Vlees

Al even geleden publiceerden we dit artikel over de Nationale Week Zonder Vlees. Wij zijn enthousiast over dat initiatief, omdat je superveel bespaart door een week lang vlees te laten staan en je door deel te nemen ervaart dat gerechten zonder vlees ook heel lekker zijn.

Pop-up restaurant

Ga dus vooral zelf experimenteren, maar overweeg ook om een diner te reserveren bij het speciale restaurant. Van 9 tot en met 15 maart zal de oude buskruitfabriek “De Krijgsman” in Muiden namelijk omgetoverd worden tot het Nationale Week Zonder Vlees pop-up restaurant. Peter Lute is de chef in dat restaurant en zal van dinsdag tot en met zondag samen met zijn team een vegetarisch 3-gangenmenu en 5-gangenmenu serveren waarmee hij jou wil laten proeven hoe lekker vegetarisch eten kan zijn. Op maandag is het restaurant besloten.

Duurzaamheid

Wij hebben het menu alvast gezien en kunnen zeggen: het belooft een verrassend en smakelijk diner te worden. Ook leuk: met het oog op duurzaamheid, waar het die week natuurlijk allemaal om draait, kun je bij je reservering aangeven of je gebruik wilt maken van een haal- en brengservice met hybride vervoer van en naar het busstation in Muiden.

Enthousiast? Via deze link kun je een tafeltje reserveren. Eerst nog iets meer te weten komen? Klik hier.

Laatste nieuws