Trend alert! Met deze work-out zweet je niet, maar voel je je wel als herboren

Trend alert! Met deze work-out zweet je niet, maar voel je je wel als herboren

Je herkent het vast wel: je bent niet van de bank af te slaan en dat terwijl er een sportles op de agenda staat. Met weinig zin sleep je jezelf naar de sportschool en een flinke zweetsessie is dan ook wel het laatste waar je zin in hebt. De nieuwe fitnesstrend AntiGravity Cocooning is in dit geval dan ook op jouw lijf geschreven.

Je gaat er bijna niet van zweten, mag ongeveer de helft van de les slapen en voelt je na de les weer als herboren. Het klinkt als iets onwerkelijks, maar op Ibiza geloven ze er heilig in. Tijdens deze lichte work-out draait het allemaal om ontspanning, waarbij je in een cocon van doeken aan een plafond hangt. Hoewel je ook een paar rek- en strekoefeningen dient te doen, ben je het grootste gedeelte van de les in dromenland. 

Klinkt misschien niet als de work-out waar je veel calorieën mee zal verbranden, maar het helpt je wel om te kalmeren, je mobiliteit te verbeteren en jezelf weer volledig te kunnen opladen. En dat is misschien wel net zo belangrijk als het verbranden van calorieën, toch?

Dit zijn de 10 fitness-trends voor 2017

Bron: Libelle Beeld: Instagram, iStock


Recent