doDisplay('div-gpt-ad-HISNL_below_menu_allpages');

Deze tapasrestaurants schrappen een week lang vlees en vis van hun menu

Een goed initiatief!
doDisplay('div-gpt-ad-HISNL_below_image_article');
Tapas

Tapasketen 't Zusje zal als enige restaurantformule deelnemen aan de Nationale Week Zonder Vlees. Dat betekent dat alle 27 Zusjes geen tapas met vlees of vis serveren van 9 tot en met 15 maart.

doDisplay('div-gpt-ad-HISNL_in-content_top_article');

Vegetarisch

Wie aan tapas denkt, denkt al snel aan hammetjes, gehaktballetjes, vleesspiesjes en vis. Maar dat tapas ook makkelijk 'groen' kan zijn, zal restaurantformule 't Zusje bewijzen tijdens de Nationale Week Zonder Vlees. De restaurants zijn uitgedaagd aan deze week mee te doen en pakken die kans door gedurende zeven dagen alle vlees- en visgerechten van de kaart te halen.

Menukaart

Betekent dat dat de kaart wordt verkleind? Allesbehalve. Tijdens de Nationale Week Zonder Vlees kun je 40 verschillende gerechtjes bestellen van een kaart die speciaal voor die week ontwikkeld is. Daarmee borduren de restaurants voort op Rondje Groen, een concept dat al een paar jaar vast onderdeel is van het menu. Met dat rondje maak je op een leuke manier kennis met de veelzijdigheid van de vegetarische keuken.

't Zusje?

Voor bij wie er niet meteen een belletje gaat rinkelen: 't Zusje is een tapasformule met 27 restaurants die verspreid zijn over heel Nederland. Dus van Terneuzen tot Deventer en van Noordwijk tot Weert: alle restaurants doen mee aan het initiatief. Nu nog kiezen in welke stad je gaat aanschuiven...

doDisplay('div-gpt-ad-HISNL_in-content_bottom_article');