doDisplay('div-gpt-ad-HISNL_below_menu_allpages');

3x full body work-outs voor thuis

Haal dat matje maar tevoorschijn!
doDisplay('div-gpt-ad-HISNL_below_image_article');
Work-out

Nu de sportscholen dicht zijn, moeten we op een andere manier zorgen dat we in shape blijven. Mensen trekken massaal hun hardloopschoenen aan voor een morning of evening run, maar ook thuis kun je gelukkig veel doen. Happy in Shape deelt drie leuke work-outs waarmee je binnen twintig minuten je hele lichaam traint. Go!

doDisplay('div-gpt-ad-HISNL_in-content_top_article');

Full body work-out

1. Hunkemöller nam een video op met Booty Club-oprichtster June om het nieuwe jaar goed in te luiden, maar ook in maart is deze video natuurlijk perfect aangezien je je hele lichaam traint. De oefeningen zijn allemaal bekend, maar deze fitgirl weet natuurlijk als geen ander hoe je je ze uitvoert en hoe vaak je ze moet herhalen. Nu nog hopen dat we hier echt zo'n lichaam van krijgen als zij...

2. Als er een groep mensen is die weet hoe het is om in shape te zijn (en te blijven) dan zijn het modellen wel. Het Nederlandse model Sanne Vloet plaats allerlei leuke filmpjes op haar kanaal waaronder deze, waarin ze verrassende oefeningen deelt waarbij de focust ligt op kracht en balans.

3. De jonge Duitse Pamela Reif met een afgetrainde buik die ieder jaloers maakt, deelt niet alleen kennis over gezond eten en de lekkerste gerechten, maar ook work-outs voor verschillende niveaus. Dus is deze iets te mild? We dagen je uit eens intense versie eens te proberen!

doDisplay('div-gpt-ad-HISNL_in-content_bottom_article');