doDisplay('div-gpt-ad-HISNL_below_menu_allpages');

Met dit originele cadeau steun je het goede doel

Opzoek naar een origineel cadeau? Happy in Shape tipt de sterrenhemelposters van MrStarsky. Los van dat het cadeau bijzonder en leuk is, steun je ook het goede doel, want van elke verkochte poster gaat er geld naar The Baby Project.
doDisplay('div-gpt-ad-HISNL_below_image_article');
MrStarsky

Sterrenhemel

doDisplay('div-gpt-ad-HISNL_in-content_top_article');

MrStarsky maakt superleuke posters waarmee je de sterrenstand op een voor jou bijzonder moment, denk aan een geboorte, kunt vereeuwigen. Zo heb je een persoonlijke poster van de sterren op basis van plaats, datum en tijd.

Hoewel we allemaal op dezelfde planeet geworden worden, heeft iedereen zijn eigen sterrenstand. En ondanks het gegeven dat we allemaal op aarde het licht zien, heeft de plaats waar op die planeet we opgroeien veel invloed op onze toekomst. Anno 2020 krijgen baby's en ouders niet overal een even goede start en dat wordt ook door MrStarsky heel erg vindt.

Samenwerking

Om daar iets aan te veranderen, bedacht het merk een samenwerking met The Baby Project om moeders en hun kleintjes wereldwijd te ondersteunen.

Koop je voor Moeder- of Vaderdag (of om wat voor reden dan ook) een sterrenhemelposter dan krijg je niet alleen 10% korting, maar steun je ook zwangere vrouwen en kersverse moeders op plekken waar dat hard nodig is. Aangezien een geschenk ook een geschenk daar betekent, doneert MrStarsky 2 euro van iedere poster aan The Baby Project.

Met de code THEBABYPROJECT steun je dit initiatief. Klik hier om de webshop te bezoeken.

doDisplay('div-gpt-ad-HISNL_in-content_bottom_article');