Smullen maar: Zuivelhoeve en XXL Nutrition komen met proteïneyoghurt

Als sportieveling is het belangrijk om voldoende eiwitten binnen te krijgen. Je spieren hebben deze voedingsstoffen nodig om te herstellen en te groeien. Bovendien helpt een eiwitrijk dieet om op gewicht te blijven. Helaas is niet iedereen enthousiast over een flinke kom kwark, maar gelukkig biedt de samenwerking tussen Zuivelhoeve en XXL Nutrition een heerlijk alternatief!

zuivelhoeve

Samenwerking

Vanaf deze week liggen ze in de schappen: de zuivelproducten van XXL Nutrition en Zuivelhoeve. De yoghurt is verrijkt met extra eiwitten en past daarom perfect in het voedingspatroon van sporters. De twee merken hebben slim ingespeeld op de huidige markt, want producten met extra proteïne spelen in op de groeiende vraag naar eiwitrijke voeding.

Trend

"Producten met extra proteïne vliegen de winkel uit", zegt Charley Molleman, brandmanager bij Zuivelhoeve, over deze trend. "Kwark, yoghurt en zuiveldrankjes, allemaal zijn ze er inmiddels in een proteïnerijke variant. Het is echt een groeiende markt."

Dit geldt niet alleen voor topsporters, maar ook voor de recreatieve sporter. Eiwitten dragen bij aan het herstel van je lichaam na een workout en zijn de bouwstenen van je spieren. Eiwitrijke voeding houdt je bovendien langer verzadigd, waardoor je minder snel naar snacks grijpt. Daarnaast zijn eiwitten goed voor je haar, huid en nagels. Genoeg redenen om de zuivelproducten eens uit te proberen!

Samenwerking

Aan de XXL Nutrition Fit Yoghurt by Zuivelhoeve is ook cruesli met toegevoegde eiwitten toegevoegd, en het is verkrijgbaar in de smaken aardbei, vanille en perzik. Met deze slimme samenwerking willen XXL Nutrition en Zuivelhoeve proteïneproducten laagdrempelig en toegankelijk maken.

Zowel XXL Nutrition als Zuivelhoeve zijn grote spelers in hun vakgebied. XXL Nutrition is al jarenlang toonaangevend op het gebied van sportvoeding en voedingssupplementen, terwijl Zuivelhoeve een van de grootste namen is in de zuivelsector, zeker als je de zuivelafdeling in de supermarkt bekijkt.

De proteïneyoghurt is verkrijgbaar voor €1,99 per bakje. De verpakking lijkt op die van de bekende to-go yoghurt van Zuivelhoeve, maar deze variant heeft een speciaal design vanwege de samenwerking. Vanaf deze week liggen de producten in de schappen bij Albert Heijn, en later zullen andere supermarkten volgen.

Food
  • Levensmiddelenkrant, XXL Nutrition
  • Levensmiddelenkrant