Winactie: 'Lekker in je vel'-box

Uit onderzoek uitgevoerd door Etos blijkt dat we beter in ons vel zitten dan vorig jaar. Ondanks de pandemie die ons leven beïnvloedt, voelen we ons best goed: rapportcijfer 7,2. Om Nederlanders te helpen elke dag lekker in hun vel te zitten, lanceert de drogist de ‘Voel je goed’-wijzer en kun je een 'lekker in je vel'-box winnen.

Box

Rapportcijfer

Net als vorig jaar onderzocht Etos hoe goed Nederlanders* in hun vel zitten. En wat blijkt? Ondanks dat corona in zekere mate ons leven beïnvloedt, voelen we ons verrassend goed. We geven ons welzijn dit jaar een 7,2 en da's net iets hoger van vorig jaar (toen was het rapportcijfer een 7,1).

Onderzoek

Benieuwd waar we meer en minder tevreden over zijn? Het meest tevreden zijn Nederlanders opnieuw met hun voedingsgewoonten, want die werden beoordeeld met een 7,5. Nederlanders zijn bewust: maar liefst twee derde van hen blijkt zich bewust bezig te houden met de hoeveelheid groente en fruit die men eet en het drinken van voldoende water. Enne, dat is nog niet alles, want minstens de helft let (ook) op suikers en vet in eten.

Relatief minder tevreden zijn we over hoe(veel) we bewegen, onze innerlijke balans en uiterlijk. Wat uiterlijk betreft zijn we vooral kritisch op onze lichaamsvorm. Die wordt, ondanks de opmars van body positivity-beweging, beoordeeld met een 6,6. Dat kan beter!

Win!

Etos wil, omdat we veel tijd thuis doorbrengen en zo veel uiteenlopende aspecten invloed hebben op hoe we in ons vel zitten, Nederlanders een steuntje in de rug geven. Zo lanceert de drogist een online ‘voel je goed’-wijzer die tips van experts op het gebied van gezondheid, voeding, beweging, uiterlijk en (innerlijke) balans biedt die je gemakkelijk thuis kunt toepassen.

Daarnaast kun je kans maken op een 'lekker in je vel'-box (t.w.v. €65,56). In deze box zitten 16 producten zoals een scrub, bruisbal, masker en serum die je helpen 'elke dag lekker in je vel te zitten'. Meedoen? Stuur een e-mail met je NAW-gegevens en de reden waarom jij moet winnen naar marketing@pijpermedia.nl met 'Etos' als titel. Succes!

* Het onderzoek door Panelwizard in opdracht van Etos werd uitgevoerd in juni 2020 onder meer dan 1.000 Nederlandse respondenten van 18 jaar en ouder. De thema’s die werden onderzocht zijn voedingsgewoontes, innerlijke balans, uiterlijk, beweging en gezondheid.