Win: 1x2 kaarten voor Inner Peace Conference

Wil jij kans maken op één keer twee kaartjes voor de Inner Peace Conference? Lees dan snel verder!
Win: 1x2 kaarten voor Inner Peace Conference

Een baan, vrienden, feestjes en een gezonde levensstijl... Het leven van jonge vrouwen is vaak overweldigend. Het boek Inner Spark van Kristin Vikjord biedt tips hoe je kunt omgaan met deze levensfase. Binnenkort vindt de Inner Peace Conference plaats, waar ook Kristin aanwezig is om hier meer over te vertellen en jij kunt erbij zijn! 

Inner Spark

Kristin Vikjord is naast schrijfster ook psycholoog, yoga- en mindfulnessdocent en mede-oprichter van Delight Yoga Studios, maar bovenal moeder van twee jonge kinderen. Met haar boek Inner Spark wil ze de emotionele problemen die zich voordoen tijdens deze overgangsperiode in het leven, zoals het moederschap, doorbreken. 

Inner Peace Conference

Op 5 en 6 oktober vindt de Inner Peace Conference plaats op verschillende locaties in Amsterdam. Yoga, meditatie, muziek en veel inspirerende sprekers staan centraal dit weekend en zullen de bezoekers op unieke wijze met elkaar verbinden. 

Win

Happy in Shape mag één keer twee kaartjes weggeven voor het evenement. Wil jij kans maken op de kaartjes? Like onze Facebookpagina, volg ons op Instagram en stuur een mail naar [email protected] Geef hierbij aan waarom jij deze kaartjes wil winnen en gebruik ‘Inner Peace Conference’ als onderwerp. 

Mocht je de kaarten niet winnen, vanaf vandaag ligt het boek van Kristin Vikjord in de winkel. Veel succes!

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5f3572b14461d', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });