4 tips waarmee je jouw 2019 voornemens wel volhoudt

Afvallen? In shape komen? Beter plannen? Wat je doel ook is, deze 5 tips gaan je helpen.
4 tips waarmee je jouw 2019 voornemens wel volhoudt

Better together
Zoek een vriend, vriendin of familielid met hetzelfde doel. Moedig elkaar aan en wissel tips uit. Als je samen aan de voornemens begint, ben je ook eerder geneigd om het langer vol te houden. Handig!

Schrijf het op
Goed excuus om een leuk notitieboekje te halen... Wist je dat de kans om je doelen te realiseren met 50% toeneemt als je ze opschrijft? Houdt dagelijks een boekje bij en gebruik het als houvast. 

Spread the word
Vertel aan de mensen om je heen waar je aankomend jaar voor gaat. Dit kan meer begrip opleveren als je dat ene koekje afwijst of wat meer tijd aan jezelf besteed.

Go for it
Beginnen met hardlopen, crossfit of misschien wel zwemmen? Schrijf je nu vast in voor een wedstrijd of evenement. Kies wel een realistische wedstrijd. Als je begint met hardlopen schrijf je dan in voor de 5 km en niet voor de 10!  Zo heb je iets om naar uit te kijken en heb je een stok achter de deur voor als je het even niet ziet zitten. Slim!

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5ed1f5ce044b1', placement: 'Below Article Thumbnails 2', target_type: 'mix' });