Deze 5 voedingsmiddelen kun je blijven eten zonder aan te komen

Woohoo! Dit is toch het beste nieuws dat je vandaag gaat lezen?

Lees ook

Wil jij graag die laatste kilo’tjes “wintervet” kwijtraken voor de zomer definitief begint? Daar zijn allerlei verschillende manieren voor, maar het belangrijkste is misschien wel je voeding. Volgens Thisisinsider zijn er een aantal etenswaren waar je zo veel van kunt eten zonder aan te komen. Afvallen door te eten? Yeah! 

Eten maarrr

Het lijkt bijna te mooi om waar te zijn, maar volgens Thisisinsider is het echt waar. Sla de volgende 5 voedingsmiddelen dus maar vast hier, want volgens de website kun je hier met een gerust hart van blijven eten! 

1. Magnetron popcorn 

Wanneer je je popcorn niet met olie of boter bereidt, en alleen in de magnetron doet met een beetje zout, wordt het ineens een gezonde snack. Het bevat weinig calorieën en het vult heel goed. 

2. Rucola 

De lekkere pittige rucola laat je de waterige ijsbergsla snel vergeten. Er zitten heel weinig calorieën in, dus kun je er lekker veel van eten. 

3. Blauwe bessen 

Blauwe bessen bevatten erg weinig fruitsuikers en juist veel antioxidanten. Ze passen in je havermout, ijsjes, smoothies en nog veel meer. Yum!

4. Selderij 

Selderij bestaat bijna volledig uit water, namelijk 95%. Dip ze in de hummus en je hebt een heerlijke, magere snack. 

5. Het eiwit van een ei 

Volgens Thisisinsider kun je zo veel eiwitten als je wilt eten. Er zitten weinig calorieën in met veel proteïnen. Je kunt er eindeloos met combineren zonder een schuldgevoel te krijgen. 

Lees ook: De beste health-truc waar Selena Gomez bij zweert

Bron: Thisisinsider, Beeld: iStock

Laatste nieuws

Zie ook