Vaste achtergronddanseres van Beyoncé doet een boekje open

Had jij verwacht dat Beyoncé zo zou zijn op de werkvloer?

Ashley Everett werkt al negen jaar voor Beyoncé. Ze heeft zich opgewerkt van invalkracht tot hoofddanseres, en dat is een prestatie om trots op te zijn. Aan Health Magazine vertelt de roodharige danseres hoe het is om voor en met de grote ster te werken. 

Hoe is het nou om voor de grote Queen B te werken? 

Ashley: “Het is echt geweldig. Anders was ik niet zo lang voor haar blijven werken! Ze is echt een geweldig persoon en een bizar goede artiest, plus haar werk is buitenaards goed. Ik hou ervan om van haar te leren en ik raak elke dag weer geïnspireerd door haar.” Haar grootste levensles van Bey? “Om mezelf altijd te blijven pushen. Zij is altijd bezig om zichzelf opnieuw uit te dagen. Bijvoorbeeld toen ze een heel album uitbracht zonder ook maar enige aankondiging om promo. In het geheim schoot ze alle video’s en ze denkt altijd dat het beter kan. Ik vind dat geweldig en ik denk dat als we dat allemaal zouden doen, dat we allemaal succesvol zouden zijn op onze eigen manier.” 

Favoriete opdracht 

Op de vraag wat haar favoriete opdracht voor Beyoncé is geweest, hoeft Ashley niet lang na te denken. “Single Ladies was absoluut een keerpunt in de dans- en muziekindustrie. We hebben daar veel lof en erkenning voor gekregen, dus ja, dat is absoluut mijn favoriet. Daarnaast is Heaven ook een favoriet, omdat ik in die video zoveel meer mocht doen dan alleen dansen. Ik speelde haar beste vriendin en we moesten allemaal leuke dingen doen tijdens de opnames. Ik heb daar goede herinneringen aan overgehouden.”

Het hele interview met Ashley lees je hier

Lees ook: Waarom je nooit de waterkoker een tweede keer mag aanzetten

Bron: Health, Beeld: Getty

 

 

Laatste nieuws