7 Bizarre dieetgeheimen van celebs

Deze eetgewoonten zijn op z’n zachtst gezegd opmerkelijk.

Celebs dieet

Dacht jij dat zo'n figuurtje celebs zomaar komen aanwaaien? Echt niet. Daar moeten ze flink voor werken en dat doen ze niet altijd op een even gezonde manier. Ze houden er soms behoorlijk opmerkelijke dieetgeheimen op na.

1. Beyoncé

Om dan ook maar gelijk af te trappen met Queen B: toen ze voor haar hoofdrol in Dreamgirls wat kilo’s moest kwijtraken, deed ze dat door middel van een master cleanse. Dit is een zevendaagse sapkuur waarbij je niets anders drinkt dan een mix van water, citroensap, ahornsiroop en cayennepeper. Eten is er die week even niet bij. Tegenwoordig pakt B het anders aan. Ze eet nu geregeld een paar weken veganistisch.

2. Lady Gaga

Lady Gaga volgt schijnbaar weleens het whiskydieet (gelijk Googlen straks). Je mag hierbij whiskey drinken wanneer je maar wilt en je combineert het met koolhydraatarme maaltijden. Je moet er wel bij bewegen, maar dat helpt dan gelijk tegen de kater. Win-win

3. Liv Tyler

De prachtige Liv Tyler gaat al een tijdje mee in Hollywood en ziet er nog altijd even stralend uit. Haar geheim? Koud douchen. “Ik kreeg deze tip van een vriend. Koud water zorgt ervoor dat je haarschubben sluiten én ik heb altijd het gevoel dat ik er een beetje slanker van word”, zo vertelt Liv. Brrr.

4. Gwyneth Paltrow 

Gwyneth Paltrow is niet vies van een experiment op z’n tijd, maar wat haar figuur betreft, hanteert ze altijd dezelfde methode: elimineren. Dat betekent dat ze gluten, zuivel en rood vlees gedurende 21 dagen laat staan. Na zo’n periode is ze naar eigen zeggen helemaal gereinigd én afgevallen.

5. Reese Witherspoon

Zeventien jaar nadat Legally Blonde uitkwam, past Reese nog steeds zonder problemen in haar roze pakje. Impressive! Hoe ze dat doet? Met babyvoeding. De kleine vitaminerijke potjes zijn ideaal voor een caloriearm dieet. Ieder zijn ding, zullen we maar zeggen.

6. Natalie Portman

Voor Black Swan moest Natalie Portman 10 kilo afvallen. Dit deed ze door alleen te leven op amandelen en wortels. Geen aanrader, wel discipline.

7. Madonna

The Queen of Pop laat haar dieetkeuzes afhangen van de stand van de maan. Eh? Ja, naar eigen zeggen leeft ze volgens de principes van het ‘weerwolvenplan’. Dat betekent dat je alleen bij volle of nieuwe maan een water- of spareiniging mag doen en dat je voornamelijk leeft op rauw vlees. Ook eet Madonna veel verschillende soorten zeewier om haar slanke lijf te behouden. Demi Moore volgt dit dieet overigens ook.

Lifestyle
  • Beau Monde
  • BrunoPress