Win: 5x boek On the go van Rens Kroes t.w.v. €14,99 (GESLOTEN)

Dat je niet ongezond hoeft te eten als je het druk hebt, bewijst Rens Kroes met haar kookboek On the go. Happy In Shape verloot vijf exemplaren!

Win: 5x boek On the go van Rens Kroes t.w.v. €14,99 (GESLOTEN)

Je kunt niet meer meedoen aan deze actie.

Met 'druk, druk, druk' als motto schiet het gezonde eten er al snel bij in. Ook als je je hebt voorgenomen om dit keer écht strak in je kerstjurk te verschijnen, grijp je al snel naar een makkelijke snack. Dat je niet ongezond hoeft te eten als je het druk hebt, bewijst Rens Kroes met haar nieuwe kookboek On the go. Happy In Shape verloot vijf gesigneerde exemplaren! 

Het geheim van Doutzen Kroes? Altijd gezond eten, waar ze ook is en hoe druk ze ook is. Een salade lijkt heel veel werk, maar dat hoeft het niet te zijn. Met het nieuwe kookboek van Rens Kroes (ja, zusje van) heb je een dosis inspiratie én motivatie om gezond te eten. Haar nieuwe boek biedt zo’n vijftig recepten die goddelijk smaken, goed voor je zijn én makkelijk mee zijn te nemen.

Ontbijt on the go; lunchtrommelinspiratie; heerlijke salades voor bij een zomerse picknick en zalig zoet voor tussendoor. Bovendien geeft Rens advies over wanneer je alles het beste kunt bereiden, want prepping is everything! Naast 49 meeneemrecepten laat ze zien dat de broodtrommel terug is van weggeweest; welke bakjes en potten handig zijn voor het vervoeren van smoothies, salades en snacks. Ze geeft tips om zelfs de kleinste keuken om te toveren tot Power Kitchen, een goede voorraad gezonde basisingrediënten in huis te verzamelen en ze vertelt precies hoe én hoe lang je gerechten kunt bewaren. 

Happy In Shape mag vijf gesigneerde exemplaren van On the go weggeven!

Meedoen?

Dat gaat heel makkelijk. Je hoeft je alleen maar onze Facebookpagina te liken (kan hieronder, is niet verplicht, maar wordt wel gewaardeerd) en je in te schrijven voor onze nieuwsbrief. Ben je al lid en fan van ons, no problem! Laat je dan wel nog even je mailadres hieronder achter? Na afloop van de actie nemen we contact op met de winnaars.

Let op: als je al ingeschreven staat, dan werkt ‘Inschrijven’ niet. Maar wees gerust, we weten je te vinden!

Extra kans maken? Vergeet dan niet onze Facebookpagina te liken!