Must see: moeder doet yoga tijdens borstvoeding

Dat vrouwen goed zijn in multitasken, is algemeen bekend. Maar deze moeder is écht een powerlady: ze doet yoga én geeft tegelijkertijd borstvoeding.

Must see: moeder doet yoga tijdens borstvoeding

Dat vrouwen goed zijn in multitasken, is algemeen bekend. Maar Carlee Benear (29) is pas écht een powerlady. Ze doet yoga én geeft tegelijkertijd borstvoeding. Say what?!

Als je ooit een yoga les hebt gevolgd, weet je hoe moeilijk alle poses zijn. Stel je voor dat er ook nog eens een mensje aan je lichaam hangt... De 29-jarige Carlee Benear draait er haar hand niet voor om. En dat levert prachtige foto's op op haar Instagramaccount. 

© instagram.com/carleebyoga

In contact met elkaar

Carlee doet ook yoga poses met haar andere twee kinderen. De moeder vertelt in een post dat het voeden van haar baby terwijl ze yoga doet, haar het gevoel geeft dat ze niet alleen beter in contact staat met haar dochter, maar ook met zichzelf. 

Ze helpt me makkelijker ademhalen en ze helpt me om in verbinding te blijven met haar terwijl ik mijn geest en lichaam in beweging breng. 
© instagram.com/carleebyoga

Fulltime job

Carlee vertelt aan The Huffington Post dat ze ook yoga deed tijdens haar zwangerschap en dat het daarom alleen maar juist voelde om haar dochter er ook na haar zwangerschap bij te betrekken. 

Borstvoeding geven en zorgen voor een baby is een fulltime job. Dus nam ik haar mee op mijn matje. Toen we begonnen te bewegen en voeden, ontstond er een vonk. We waren weer met elkaar verbonden.

Nog meer bewijs nodig dat moeders supervrouwen zijn? 

© instagram.com/carleebyoga

Lees ook:

Beeld: iStock, bron: Women's Health