Met welk doel je ook sport: Davitamon Sport

Nieuw voor sporty spices! Met Davitamon Sport zorg je ervoor dat je lichaam de juiste ondersteuning krijgt.

Met welk doel je ook sport: Davitamon Sport

Nieuw voor sporty spices! Met Davitamon Sport draag je eraan bij dat je lichaam de juiste ondersteuning krijgt. Maak je doelen bereikbaar, of je nu één keer per week of vaker sport. Van fitness en hardlopen tot zwemmen en hockeyen. Davitamon Sport is er voor iedereen!

Of je nu sport om in balans te blijven, om af te vallen, voor de gezelligheid, een steuntje in de rug tijdens het sporten is altijd welkom. Met de sportvoeding van Davitamon draag je er in ieder geval aan bij dat je lichaam een goede ondersteuning krijgt, zodat jij je eigen doel(en) kunt halen. Zo krijg je ondersteuning voor, tijdens en na het sporten.

Vóór

Voor het sporten kun je gebruik maken van de Magnesium Forte Time Release tabletten en Magnesium Forte sticks. Zo kun je al voordat je aan je wedstrijd, je workout of je wandeling begint wat extra ondersteuning krijgen dankzij magnesium. Magnesium draagt bij aan het soepel blijven van je spieren. Maar er is meer: de Magnesium Forte lijn bevat tevens een hoge dosering van vitamine B-complex. Voor extra energie als je wat vermoeid bent.

GETEST DOOR DE REDACTIE“Zo een keer per week ga ik naar het zwembad om wat baantjes te trekken. Doordat ik in training ben voor de marathon is het fijn om je lichaam wat minder te belasten. Water is daarvoor perfect. Ter ondersteuning van mijn spieren ben ik Magnesium Forte Time Release tabletten gaan slikken. Dit in combinatie met meer water drinken, helpt mij om mijn baantjes te blijven trekken,” aldus Happy in Shape’s Anouk

Tijdens

Je lichaam verbruikt tijdens het sporten ook koolhydraten, die een belangrijke bron van energie zijn. En energie is belangrijk om langer je ritme vol te houden. Super handig om deze dus tijdens het sporten weer aan te vullen. Dit kan met de Davitamon Sport Energy Bar en Energy Gel.

  • Davitamon Sport Energy Gel bevat koolhydraten, die door de gelvorm snel vrijkomen voor opname. Dit zorgt mede voor een aanvulling van energie tijdens het sporten. Tip: neem de energy gel wel in met wat water, dat zorgt ervoor dat de gel nog sneller kan worden opgenomen en je tegelijkertijd voldoende gehydrateerd blijft. Deze gel is geschikt voor vegetariërs en veganisten en is lactose en glutenvrij.
  • Davitamon Sport Energy Bar is een lekkere reep gemaakt van havermout en chocolade. Het bevat een uitgebalanceerde combinatie van koolhydraten, vetten en vezels waardoor het licht verteerbaar is en voor een snelle aanvulling van energie zorgt. Als je wilt, kun je deze sportreep ook vóór het sporten eten of als verantwoord tussendoortje.

Daarnaast verliest je lichaam veel vocht tijdens het sporten. Je zweet omdat je lichaam de lichaamstemperatuur op peil probeert te houden. Je verliest dan vocht en belangrijke voedingsstoffen, zoals mineralen en zouten. Davitamon Sport Drink bevat een uitgebalanceerde combinatie van koolhydraten, mineralen en vitamine C. Vitamine C is handig voor ondersteuning van je energie en magnesium helpt bij het behoud van je vochtbalans en je fitheid.  Dus gooi wat poeder (Sport Drink Isotonic) of een bruistablet (Sport Drink) door je bidon.

GETEST DOOR DE REDACTIE“Ik probeer vaak na het werk snel een lesje spinning mee te pakken. En vaak eet ik daarna pas. Dan is zo’n reep echt een uitkomst. Het geeft me energie om de spinningles uit te fietsen,” aldus Happy in Shape’s Sandra

Na het sporten heeft je lichaam flink wat energie verbruikt en zijn je spieren op de proef gesteld. Vooral bij langere inspanning, denk aan langere duurlopen, na een zware spinningles, is het handig om producten met eiwitten te gebruiken. Eiwitten zijn belangrijk voor snel herstel van de spieren. De Davitamon Sport Recovery Shake bevat eiwitten, koolhydraten en vitamine C. De eiwitten ondersteunen een snel herstel van de spieren en de vitamine C ondersteunt je energieniveau.

GETEST DOOR DE REDACTIE“Of je nu voor jezelf bokst, een hockeywedstrijd hebt of een hele marathon gelopen hebt: je spieren krijgen het zwaar te verduren. Als je over de finish komt, merk je dit aan je spieren en algehele vermoeidheid van het lichaam. Ik probeer dan ook zo snel mogelijk na mijn inspanning mijn eiwitten aan te vullen. Met de recovery shake merk ik dat ik snel herstel van de inspanning dankzij de eiwitten, én, dankzij de vitamine C, kreeg ik ook weer wat extra energie bij de vermoeidheid. Wel zo gezellig voor het aanmoedigend publiek!”, aldus Happy in Shape’s Marjolein

Happy?

De redactie van Happy in Shape is overtuigd. Zowel voor de beginnende sporter die één keer per week een lesje spinning, bommen of BBB doet, als de ervaren hardloper die 3/4 keer per week een rondje loopt, biedt deze nieuwe lijn ondersteuning om een lesje of een loopje te volbrengen. Van gezond tussendoortje tot lekkere shake.

Wil jij deze zomer ook net dat beetje extra uit je lijf halen? Of ben je in training voor de Dam tot Damloop? Bereik meer met Davitamon Sport. Test het zelf. De nieuwe sportrange is verkrijgbaar in de supermarkt en bij de drogist. Of bestel online via Bol.com, Kruidvat.nl en de Online Drogist.

Meer info: davitamonsport.nl

Lees ook:

Beeld: iStockkag-nr: 24-0716-1063