Zó pak je je koffer in

Dankzij deze handige video kun je nu álles meenemen wat je wil op vakantie. Of toch bijna alles. Betalen voor een extra koffer is vanaf nu niet meer n

Zó pak je je koffer in

Natuurlijk willen we niet extra betalen voor een koffer. Maar aan alleen handbagage hebben we écht niet genoeg. We willen immers wel iedere dag een ander setje aan op vakantie. Dankzij onderstaande video kun je nu álles meenemen wat je wil (of toch bijna alles). 

De video werd gepost door Anacleto op Facebook en is inmiddels meer dan elf miljoen keer bekeken. Logisch, want dit is de droom van iedere vrouw. De video laat zien hoe je kleding voor bijna twee weken in een kleine koffer krijgt. Zo hoeven we geen geld meer te besteden aan die extra koffer (alleen aan een leuke hoes). A dream come true.

Zo doe je het:

Leg een shirt met lange mouwen op de grond. Pak dan nog een shirt met lange mouwen en leg dat in de omgekeerde richting op het andere shirt, de mouwen overlappend. Dit kun je ook doen met t-shirts, shirts met driekwart mouwen, etc. Dan leg je drie broeken op je shirts in het midden. Op de broeken, in het midden dus, leg je je sokken en ondergoed. Daarna begin je alles te vouwen. Maar hoe de vrouw in de video dat doet, is gewoon niet te omschrijven. Zó handig. Kijk zelf maar!

Lees ook:

Bron: cosmopolitan.com