WIN EEN COLLISTAR VERZORGINGSPAKKET! (GESLOTEN)

Een mooie, strakke en gladde huid, zonder cellulite? Dat kan met Collistar. Win nu een Collistar verzorgingspakket op Happy in Shape.

WIN EEN COLLISTAR VERZORGINGSPAKKET! (GESLOTEN)

Een mooie, strakke en gladde huid, zonder cellulite? Dat is de missie van huidverzorgingsmerk Collistar. Hun revolutionaire producten geven je huid een instant boost. Happy in Shape mag zeven lichaamsverzorgingspakketten weggeven t.w.v. €133,70! Elk pakket bestaat uit S.O.S. Critical Areas Firming Stick, Anticellulite Slimming Superconcentrate Night en Firming Talasso-Scrub.

S.O.S. CRITICAL AREAS FIRMING STICK

Deze magical stick verstevigt de huid van armen, buik, heupen, billen, benen en knieën. Drie actieve ingrediënten, waarvan de belangrijkste het ultratechnologische ActigymTM is, bootsen het effect van krachtoefeningen na en helpen lokale vetophopingen verminderen en de huid stevig en veerkrachtig te maken.

ANTICELLULITE SLIMMING SUPERCONCENTRATE NIGHT

Een aantal druppels van deze lichte, mild geurende textuur op de huid voor het slapengaan levert al snel zichtbare resultaten op. Bij regelmatig gebruik vermindert het sinaasappeleffect, vetophopingen zijn minder opvallend en binnen afzienbare tijd oogt het lichaam alsof het geremodelleerd is.

FIRMING TALASSO-SCRUB

Firming Talasso-Scrub ontgift en ontdoet de huid van onzuiverheden. Door middel van een krachtig scrubeffect treden de overige actieve ingrediënten in werking, zoals kersenolie en Padina Pavonica voor een meer compacte en gladde huid. Jojoba olie en tarwekiem hebben een herstellende en voedende werking.

Deze actie is helaas afgelopen

Meedoen kan heel makkelijk: like onze Facebookpagina (kan hieronder, is niet verplicht, wordt wel gewaardeerd) en schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Ben je al lid en fan van ons, no problem! Laat hieronder dan wel even je n.a.w.-gegevens achter (via de bevestigingsmail die je bij deelname krijgt), dan kunnen we de 7 winnaars straks snel verblijden met een mooi Collistar verzorgingspakket!