Op deze leeftijd voelen vrouwen zich het meest sexy

Dertig worden is helemaal niet zo erg. Sterker nog: het moet absoluut gevierd worden! Vrouwen voelen zich namelijk het meest sexy op 34-jarige leeftij

Op deze leeftijd voelen vrouwen zich het meest sexy

Dertig worden is helemaal niet zo erg. Sterker nog: het moet absoluut gevierd worden! Uit onderzoek blijkt dat vrouwen zich niet het meest sexy voelen tijdens hun tienerjaren of op hun twintigste, maar als ze 34 zijn.

Tijdens een enquête, waaraan 2000 Britse vrouwen meededen, zei het grootste deel van de dertigers dat ze zich in die leeftijd aantrekkelijker voelen. Dat zou liggen aan het feit dat ze meer zelfvertrouwen hebben nu ze wat ouder zijn. Andere invloeden zijn: een betere relatie, meer zelfverzekerdheid tussen de lakens en een verhoogd libido.

Niet alleen leeftijd speelt een rol

Maar leeftijd is niet het enige. Het onderzoek onthult ook de top 'triggers' voor extra zelfvertrouwen: rode lipstick en hoge hakken. Maar ook het sturen van een flirterig berichtje laat ons sexy voelen of het krijgen van likes voor een selfie.

Het grootste deel van de vrouwen (84 %) is het erover eens dat sexappeal alles te maken heeft met gelukkig zijn met jezelf en niets met hoe je eruit ziet. We like!

Dit vind je vast ook leuk om te lezen:

Bron: goodhousekeeping.com