Zo blijft Drew Barrymore positief

Drew Barrymore is de positiviteit zelve. Hoe zou ze anders haar acteer- en schrijfcarrière kunnen combineren met haar rol als mama? Maar wat is haar g

Zo blijft Drew Barrymore positief

Drew Barrymore (41) kan behalve acteren, ook producen en schrijven. Bovendien is ze mama van haar dochters Olive (3) en Frankie (1). En dan is ze ook nog eens altijd vriendelijk en positief. Wat een topvrouw!

Drew sprak deze week met 'Hearst Tower' over haar coververhaal in de speciale mei-editie van 'Good Housekeeping'. Ze was normaal, grappig en beantwoorde iedere vraag openhartig. Toen iemand in het publiek moest niezen, onderbrak ze zelfs haar verhaal om 'gezondheid' te zeggen. Het is duidelijk: Drew is de positiviteit zelve. Wat is haar geheim? Drew:

Alleen een cynisch en kortzichtig persoon ziet niet dat mensen mooier zijn dan dat ze onvriendelijk zijn. Er is veel meer liefde dan geen liefde, er is zo veel meer optimisme dan negativiteit. Je moet die gedachte de bovenhand laten nemen. Je moet vechten om het te vinden.

Voor iedereen die dus af en toe in een dipje zit en het positieve even niet meer ziet: denk aan bovenstaande woorden van Drew. En dan komt alles goed.

Dit vind je vast ook leuk om te lezen:

Bron: goodhousekeeping.com