Wil je hebben: Beyoncé's Ivy Park collectie

Beyoncé lanceert 14 april haar eigen kledinglijn Ivy Park in samenwerking met Topshop. En daar wil je in sporten.

Wil je hebben: Beyoncé's Ivy Park collectie

Nog maar 3 nachtjes en dan: Beyoncé lanceert eigen kledinglijn in samenwerking met Topshop. De lijn heet 'Ivy Park' en de collectie wil je hebben.

De kledinglijn 'Ivy Park' zal voornamelijk sportkleding bevatten. Beyoncé (34) heeft de lijn samen met Topshop opgezet. De collectie zal 200 items bevatten. In Nederland kan je de items via Zalando shoppen. Dus zet 14 april maar vast in je agenda, want die #Musthaves zijn zo weg!

Ivy Park

Ivy, dat snappen we allemaal. Maar wat doet het stukje 'Park' erachter? Beyoncé zegt daar het volgende over:

"Ik werd 's ochtends vaak uit bed gehaald door mijn vader. Ik moest dan gaan sporten. Hardlopen door het park. Ik weet dat ik steeds wilde stoppen, maar ik pushte mezelf om door te gaan. Ik kreeg er discipline van.."

Ok, she's a survivor. Maar waarom is dit park zo belangrijk voor Beyoncé?

"Als ik bang ben, of iets in mijn leven moet overwinnen, dan ga ik terug naar dat park. Zelfs voordat ik het podium op ga, dan denk ik even terug aan dat parkje. Toen ik Blue Ivy kreeg, dacht ik terug aan dat parkje. Dat park is voor mij een 'state of mind'. Het geeft me kracht, heeft me gebracht en gemaakt tot wie en waar ik nu ben."

Ze eindigt met de vraag 'Wat is jouw park?'. Voor ons is dat nu: op de bank met laptop, wachtend tot 14 april om die Ivy Park collectie te scoren.

Meer info: ivypark.com en zalando.nl

Ook leuk: deze workout met een twist is perfect voor in je 'Ivy Park'-outfit.

Bron: Beau Monde