Nederlanders hebben geen idee hoeveel suiker ze eten

Oei oei... Uit onderzoek van de 'Foodsisters' blijkt dat 83 procent van de Nederlanders geen idee heeft van de hoeveelheid suiker die zij dagelijks et

Nederlanders hebben geen idee hoeveel suiker ze eten

Oei oei... Uit onderzoek van de 'Foodsisters' blijkt dat 83 procent van de Nederlanders geen idee heeft van de hoeveelheid suiker die zij dagelijks eten. En dan te bedenken dat ons land wat betreft suikerconsumptie op nummer drie van de wereldwijde ranglijst staat.

Foodsisters helpen Nederland met minder suiker te eten

De zussen Janneke en Amande Koeman  van 'Foodsisters' willen Nederland een stukje gezonder maken en het verminderen van de suikerinname is daar een eenvoudige oplossing voor. Hun kookboek met suikervrije recepten staat op nummer één van de best verkochte kookboeken van Nederland.

Mensen zijn zich vaak niet bewust van hun hoge suikerinname. De hoeveelheid suiker wordt zwaar onderschat. Het zou goed zijn als mensen eens de tijd nemen om bewust naar hun suikerinname te kijken. De grootste leveranciers voor suiker in onze voeding zijn gezoete zuivelproducten, voorverpakte tussendoortjes en fris- en fruitdranken.

Bestel het boek 'Foodsisters' HIER voor 19,99 euro.

Lees ook:

Bron: Foodsisters