Happy in Shape doet de rechts-Odorex test!

Odorex Ultra Protect Cleargel is speciaal ontwikkeld voor vrouwen die bovengemiddeld transpireren. Happy in Shape's Emma test Odorex Ultra Protect Cle

Happy in Shape doet de rechts-Odorex test!

Wij zijn altijd wel in voor een leuke test of challenge. Dus als Odorex ons vraagt om de nieuwe Ultra Protect Cleargel te testen voor de Rechts Odorex Test, dan zeggen wij daar geen nee tegen. Happy in Shape’s Emma testte een week lang haar eigen vertrouwde deo op haar linkeroksel versus de Odorex Ultra Protect Cleargel op haar rechteroksel. 

Wat is Odorex Ultra Protect Cleargel?

Odorex Ultra Protect Cleargel is speciaal ontwikkeld voor mensen die bovengemiddeld transpireren. Het onderdrukt op een verantwoorde wijze overmatig transpiratievocht en voorkomt de hele dag transpiratiegeur, tot wel 48 uur lang. Door de extra effectieve anti-transparantformule werkt Odorex Ultra Protect Cleargel langer dan een reguliere deodorant.

Mijn ervaring

Emma: “Ik moet heel eerlijk bekennen dat het de eerste dag al een beetje mis ging. Het is namelijk best gek om twee verschillende soorten deo te gebruiken, dus uit pure gewoonte spoot ik mijn vertrouwde deodorant onder beide oksels; mission failed. Dag 2 ging het iets beter en kon ik beginnen met de rechts-Odorex test. De neutrale geur van de gel doet al vermoeden dat deze deo tot het betere werk behoort. Om echt alle aspecten in de gaten te houden, trok ik speciaal een zwarte blouse aan om te kijken of de deo witte strepen achterliet. Want eerlijk is eerlijk, wil deze nieuwe deo mijn oude vertrouwde variant verslaan, dan test ik alles.”

“Soms heb je wel eens zo’n momentje aan het einde van de dag dat je stiekem in de rondte snift of jij per ongeluk diegene bent met het onaangename geurtje. Herkenbaar? Wat heel fijn is aan de Odorex Ultra Protect Cleargel, is dat bij mij dat momentje wegbleef bij de rechteroksel; dat zorgde meteen voor een zeker gevoel. Ook na het sporten op dag 5 merkte ik verschil tussen de linker- en rechteroksel. Odorex belooft 48 uur lang bescherming, maar na het sporten sprong ik onder de douche, waarna ik het toch fijn vond om de deo de volgende ochtend opnieuw aan te brengen. En deze keer niet onder één oksel maar onder twee. Ik ben namelijk fan!"

"Odorex Ultra Protect Cleargel is mijn nieuwe favoriet. Waarom? De geur van de deo is aangenaam én hij geeft ook echt een fris gevoel. Hij blijft tot 48 uur zitten, maar op dagen dat ik sportte vond ik het toch fijner om de volgende ochtend weer een fris laagje aan te brengen. En: de deo laat geen witte strepen achter, dat is met mijn kledingkast vol zwarte items toch wel echt een must!"

Odorex Ultra Protect Cleargel is te koop voor €5,99! Hier vind je meer informatie over de #RechtsOdorex test!

LEES OOK:

Beeld opening: 123RF