6x de beste apps om af te vallen

Happy in Shape tipt: de beste apps om af te vallen.

6x de beste apps om af te vallen

Ben je bezig met afvallen? Benieuwd hoeveel koolhydraten, eiwitten en calorieën je per dag binnenkrijgt of wil je gewoon de verhouding tussen verbranding en calorieën bijhouden? Happy in Shape tipt de 6x de beste apps om af te vallen.

Virtuagym Food

Absoluut een fijne dit! Je houdt bij hoeveel je eet en de app rekent uit hoeveel calorieën, eiwitten en koolhydraten je dan binnen hebt gekregen. Aan het begin voer je je gewicht, lengte en streefgewicht in en de handige applicatie berekent dan hoeveel calorieën je per dag mag eten.

Meer info: Virtuagym Food

Virtuagym

Link deze app aan bovenstaande app en voer in hoeveel je bewogen hebt. Dus je uurtjes in de sportschool, minuten op de fiets en wandelingen met de hond hou je bij via deze app. Hij rekent uit hoeveel calorieën je verbrand hebt en verrekend dat met hoeveel calorieën je nog mag eten. Easy does it!

Meer info: Virtuagym.com

Foodzy

Vergelijkbaar met Food, maar deze app gebruikt pictogrammen in plaats van foto's. Het is maar net wat je fijner vindt. De gratis versie is vrij beperkt qua mogelijkheden en telt echt alleen de calorieën, de betaalde versie is véél uitgebreider.

Meer info: Foodzy.com

Human

Elk beetje beweging is mooi meegenomen. Deze app houdt precies bij hoeveel minuten je hebt gelopen, gefietst en bewogen hebt.

Meer info: Human.co

Mijn Eetmeter

Een app van het Voedingscentrum. De app houdt bij of je via de 'Schijf van vijf' eet, wat je wel en niet binnenkrijgt en welke vitamines je meer binnen zou moeten krijgen. Beetje onhandig aan deze app: je kiest voor grammen of stuks. Niet zoals bij de Food app voor aantallen (bijvoorbeeld bij crackers).

Meer info: Voedingscentrum.nl/nl/eetmeter

MyFitnessPall

Super easy om te tracken, om je beweging bij te houden én je stappen te tellen. Allemaal in één app. Van te voren stel je je doel in en hij berekent per dag hoeveel je mag eten en moet doen om het weer te verbranden.

Meer info: MyFitnessPall.com