Kerstontbijtjes

Kerstontbijtjes. Tijdens de feestdagen heb je het veel te druk om een gezond en lekker ontbijtje klaar te maken. Maar gelukkig zijn er simpele recepte

Kerstontbijtjes

Kerstontbijtjes. Tijdens de feestdagen heb je natuurlijk minder tijd om een gezond en lekker ontbijt klaar te maken. Je bent veel te druk met het in- en uitpakken van cadeautjes, koken van feestmaaltijden en zoeken naar de perfecte outfit. Toch is het belangrijk om goed te eten zodat je genoeg energie hebt om al je taken uit te voeren. Bovendien mogen je ontbijtjes juist wat feestelijker zijn met kerst, niet? Gelukkig vond de website goodhousekeeping.com een aantal recepten voor makkelijke, snelle en lekkere kerstontbijtjes. En die delen we graag met je. You're welcome!

Smokey Tater Hash

Jam! Een ontbijtje met eieren, gebakken aardappeltjes en champignons. Dat ziet er overheerlijk uit! Ga snel naar het recept om te zien waar we het over hebben.

Ananas-appel salade

Een fruitsalade is makkelijk, snel en gezond. En je kan er zelf zo veel mee variëren als je wil. Bekijk hier het recept voor de ananas-appel salade.

Pompoen muffins

We begrijpen heus wel dat je geen tijd hebt om op Eerste Kerstdag nog wat muffins te bakken. Maar je kan ze wel al van tevoren maken, zodat je voor een paar dagen een lekker ontbijt of tussendoortje hebt! Hier is het recept.

Spek met eieren

Als je energie nodig hebt, is dit gewoon ideaal. Simpel, maar altijd goed! Hier vind je een verrassend recept.

Denk erom dames: sla nooit het ontbijt over. Hoe druk je het ook hebt. Fijne feestdagen!