Zingen als therapie

Zingen als therapie. Rhema Marvanne verloor op vijfjarige leeftijd haar moeder aan eierstokkanker. Twee jaar later nam ze het nummer Blue Christmas op

Zingen als therapie

Zingen als therapie. Happy In Shape streeft naar een shiny healthy you, maar in sommige tijden is het moeilijk om positief te blijven. Gelukkig zijn er dan altijd mensen die ons daarbij helpen. Zoals Rhema Marvanne die op vijfjarige leeftijd haar moeder verloor aan eierstokkanker. Twee jaar later nam het meisje het nummer Blue Christmas op, het lievelingsnummer van haar mama.

'When I sing, I think of my mother'

De video verscheen in 2010 al online, maar is weer razend populair nu Kerstmis in aantocht is. Rhema kan niet alleen goed zingen, ze heeft ook een geweldige persoonlijkheid. Zo zei ze het volgende in een interview met Fort Hood Sentinel:

When I sing, it makes me think of my mother, which makes me happy. I want to take my gift and share with those who are still sad and try to make them happy again.

Rhema wil anderen helpen moeilijke tijden door te komen. Zo zong ze regelmatig om geld binnen te halen voor ziekenhuizen.

Wat een schatje! Zolang er mensen zoals Rhema bestaan, verschijnt er bij ons een glimlach op ons gezicht. Hoe moeilijk het leven soms ook is, het is belangrijk dat we nooit de moed verliezen en positief proberen blijven.