Chris Hemsworth enorm afgevallen

Chris Hemsworth enorm afgevallen. Whoa, wat een verschil! Creepy gewoon. Bekijk Chris' zijn nieuwe look op Happy in Shape.

Chris Hemsworth enorm afgevallen

Chris Hemsworth enorm afgevallen. Wauw wat een verschil! Creepy gewoon. Deze Australische (ex-)hunk probeerde een dieet waarbij hij slechts 600 calorieën per dag at. Het werkte goed, iets té goed zelfs. "Ik zou het niemand aanraden", schrijft hij op zijn Instagram. Wij zijn het helemaal met hem eens.

We kennen Chris (32) van o.a. 'Thor' en 'The Avengers'. Voor zijn nieuwe film ‘In the heart of the sea', moest hij flink wat kilootjes afvallen. Als schipbreukeling heb je natuurlijk ook niet veel te eten, ergo het 'Lost in the sea'-dieet.

Chris speelt in de nieuwe film de rol van Owen Chase, de eerste stuurman van de Amerikaanse walvisvaarder Essex. Dat schip leed in de winter van 1820 schipbreuk nadat het werd aangevallen door een walvis. In de film is te zien wat de bemanning daarna te wachten stond (de inspiratie voor het boek Moby Dick).

Op het moment dat we tijdens de opnames op ons dunst moesten zijn, mochten we maar 500, 600 calorieën per dag. Dat was niet fijn, maar we doen dit gelukkig met elkaar, dat scheelt een hoop.

Chris voor zijn dieet

OH, GOOD MORNING MIDGARDIAN. MY APOLOGIES IF I WOKE YOU.

Een foto die is geplaatst door THOR ODINSON (@thor_marvel) op

En het resultaat na 600 calorieën per dag

Just tried a new diet/training program called "Lost At Sea". Wouldn't recommend it.. #IntheHeartoftheSea

Een foto die is geplaatst door Chris Hemsworth (@chrishemsworth) op

Wat vinden jullie ervan?