3 weekendtips

3 weekendtips. Yes, het is vrijdag! Het weekend is in aantocht. Dat betekent dat we tijd hebben voor healthy ontbijtjes, workouts en creatieve maaltij

3 weekendtips

3 weekendtips. Yes, het is vrijdag! Het weekend is in aantocht en dat betekent dat we extra tijd hebben voor healthy ontbijtjes, goede workouts en creatieve maaltijden. Met deze drie tips ga jij stressloos het weekend in.

Mymuesli

Je eigen muesli mixen met eindeloos veel mogelijkheden? Op mymuesli.com kan het. Je begint met het kiezen van een basismix en voegt daarna toe wat je zelf wilt. Er zijn maar liefst 80 ingrediënten en alles is biologisch. Je stelt je eigen mix samen, geeft het een naam en klikt op bestellen. Simple as that! Oh, en omdat het weekend is, leef je je natuurlijk uit met de extra's zoals chocolade pinda's...

Dineren met Lauren Conrad

De 29-jarige Lauren Conrad is al lang geen realityster meer. Inmiddels is ze een volwaardig modeontwerpster, schrijfster én lifestyle blogger. Op haar website laurenconrad.com vind je de lekkerste recepten voor een gezonde, creatieve maaltijd. Wat dacht je van geroosterde heilbot met cherry tomaatjes en sjalotjes? Perfect voor een zaterdagavond.

Hoop It Yourself

Oké, sporten is niet altijd even leuk in het weekend. We know. Maar aan de andere kant heb je er nu wel de tijd voor, toch? En omdat het weekend is, kies je gewoon een leuke sport uit die je zeker een uurtje volhoudt. Zoals hoelahoepen! Jennie en Robin startten de webshop Hoop It Yourself en verkopen customized hoepels. Wedden dat jouw workout er zo op zit?

Fijn weekend allemaal!