Gebalanceerd leven als Kate Hudson

Wat een prachtlijf heeft Kate Hudson toch! Hoe doet ze het? Een blik op haar Instagramaccount onthult haar geheim. Gebalanceerd leven als Kate Hudson.

Gebalanceerd leven als Kate Hudson

De lovely actrice Kate Hudson (36) deelt graag foto's van haar perfect body op Instagram. Dat vinden wij helemaal niet erg, want zo blijven we gemotiveerd om te sporten en gezond te eten. Want wie droomt er nu niet van zo'n lijf? Nu is de vraag natuurlijk: hoe doet Kate het toch? Een blik op haar Instagramaccount onthult haar geheim: ze leidt een gebalanceerd leven. En dat is heus niet zo moeilijk als het lijkt.

1. Croissants op zondag = green juice op maandag

Een keertje een warme chocolademelk met slagroom drinken mag heus en die lekkere croissant moet je absoluut niet laten liggen als je in Frankrijk bent. Kies de dag erna voor een groen sapje en alles is vergeten en vergeven.

2. Doordeweeks sporten = feesten in het weekend

Als je doordeweeks lekker veel beweegt, mag daar in het weekend zeker een feestje tegenover staan. Met chips en wijn uiteraard. Als je iets doet, doe het dan goed. En dan maandag weer aan de slag natuurlijk!

3. Sporten = having fun

Kies een sport omdat je die leuk vindt (tip: touwtjespringen), niet omdat het moet. Dan ga je zingend en dansend door het leven. En dat is ook weer goed voor je gezondheid, dus twee vliegen in een klap!