De populairste woorden voor op je datingprofiel

Succes gegarandeerd!
daten

We hebben allemaal op het internet gezocht naar de beste online dating-sites, maar hoe zorg je ervoor dat jouw profiel opvalt? Nou, volgens de dating app Badoo draait het allemaal om je bio. Na het zoeken in de meest populaire biografieĆ«n voor mannen en vrouwen, heeft de site de meest aantrekkelijke termen samengesteld om op onze profielen te schrijven.

Perfecte bio

"Een goede bio moet positief zijn en een voorproefje geven van wie je bent, dus het is geen verrassing dat onze populairste gebruikers dat doen", legt Badoo's dating-expert Claire Scott uit. Bij het maken van een profiel kan het in eerste instantie overweldigend zijn om te beslissen wat er in het profiel moet worden opgenomen. Het blijkt dat de populairste bio's kort en krachtig zijn, ongeveer 20 woorden. Door de volgende woorden erin te verwerken kan het dus niet misgaan. 

Meest populaire termen voor vrouwen:

1. Liefde

2. Drankje

3. Muziek

4. LOL

5. Sportschool

6. Koffie

7. Kleur ogen

8. šŸ™‚

9. Bier

10. Foodie

Meest populaire termen voor mannen:

1. Lengte tussen 1,80 en 1,90

2. Familie

3. Honden

4. Diner

5. Baard

6. Reizen

7. Muziek

8. Relatie

9. Sportschool

10. Auto

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5e8f57c7ddf77', placement: 'Below Article Thumbnails 2', target_type: 'mix' });