Ja écht: deze stoere 90's schoen maakt een comeback

Yay or nay?

Timberland trend

De jaren 90 zorgen anno 2021 voor veel "nieuwe" modetrends. Scrunchies, baggy broeken en oversized blazers zijn terug van weggeweest. En óók de bruine Timberland boots maken een comeback.

Timberlands

Onder menig Amerikaanse rapper à la Drake en Kanye zijn de klassieke Timberland boots nooit uit de mode geweest en ook celebs als Rihanna en Jennifer Lopez zijn al jarenlang fan van de stoere laarzen. Maar op straat zag je de stappers nauwelijks meer voorbijkomen. Tot nu! Dat nineties fashion al langere tijd een comeback maakt, zal je niet zijn ontgaan. Nu mogen we ook de good old Timbs aan dat rijtje toevoegen.

Afgelopen seizoenen zagen we al dat chunky schoenen trending zijn. Van laarzen tot sneakers en sandalen; het mag allemaal groter en stoerder dan ooit. Daar sluiten de klassieke Timberland-schoenen natuurlijk helemaal bij aan.

Inspiratie

Weet je even niet hoe je Timberlands leuk kunt combineren? Draag ze onder een oversized jeans of een grijs joggingpak voor een laidback look of onder een zwarte legging met daarboven een oversized blazer of jas.

Meer inspiratie nodig? Bekijk dan enkele van onze favoriete looks hieronder.

Celebrities
  • Grazia
  • BrunoPress, Instagram