Dankzij deze beautyproducten kwam Hailey Bieber van haar acné af

Hailey heeft niet altijd een perfect skin gehad.

Hailey Bieber

Soms lijkt het of celebs als Hailey Bieber of Kylie Jenner altijd met een perfecte huid door het leven gaan. Niet is echter minder waar. Ook Hailey kampte jarenlang met acné, maar wist na lang zoeken haar juiste skincare routine te vinden.

Avondroutine

Als we Mrs. Bieber mogen geloven is haar uitgebreide avondroutine een must voor een huid zonder oneffenheden. In een speciale YouTube-video vertelt Hailey alle ins and outs over haar favo beautyproducten en in welke volgorde ze deze producten het liefste gebruikt.

Pen en papier in de aanslag: want als we Hailey mogen geloven is deze routine een heuse game changer in haar leven geweest. Kleine side note: Hailey benadrukt dat alle producten voor haar goed werken, maar iedere huid anders is. Zo heeft ze een enorm droge huid en gebruikt ze hierom veel olierijke producten. Heb je van jezelf een vettige huid, dan kun je deze producten juist beter skippen.

Avondroutine

Voordat Hailey naar bed gaat, zijn er een aantal stappen die ze iedere avond herhaalt. Zo begint ze iedere avond met een double cleanse. Dit houdt in dat ze haar gezicht eerst reinigt met een olie, zodat alle make-up en restjes zonnebrand van haar gezicht verdwenen zijn. Vervolgens gebruikt ze een face wash om haar gezicht goed te reinigen. Hailey gebruikt de MARA Beauty Algae Enzyme Cleansing Oil en HoliFrog Tashmoo Water Lily Nourishing Milky Wash.

Na het reinigen gebruikt Hailey het liefst een serum met peptiden. Hiervoor gebruikt ze Biba Los Angeles Plant Stem Cell Peptide Serum, een serum met veel vochtinbrengende ingrediënten. Van hetzelfde merk gebruikt Hailey vervolgens de Cream Barrier, een hydraterende crème. Aangezien Mrs. Bieber een droge huid heeft, brengt ze bovenop haar moisturizer nog een olie aan, namelijk de Furtuna Skin Due Alberi Biphase Moisturizing Oil.

Oneffenheden

Hoewel wij op de video van Hailey geen enkele oneffenheid op haar gezicht bespeuren, heeft ze hier wel een handig trucje voor in petto. Naar eigen zeggen heeft ze af en toe last van rode pukkeltjes op haar kin, en om deze plekjes aan te pakken, gebruikt Hailey een voorgeschreven spot treatment.

Deze producten tegen puistjes of acné kunnen vaak erg agressief zijn, dus hierom gebruikt Hailey maar een héél klein beetje van het product. Ze brengt haar spot treatment bovenop haar moisturizer en gezichtsolie aan, aangezien haar droge huid anders niet goed op het product reageert. Gaan we onthouden!

Benieuwd naar de uitgebreide video van Hailey? Je bekijkt 'm hieronder:

Celebrities
  • Grazia
  • BrunoPress, Instagram
  • YouTube (Hailey Bieber)