Onthuld: dít is de populairste haarkleur van 2021

Yay or nay?

Nu de kappers na maanden weer open zijn, is het niet gek dat iedereen voor een drastische make-over gaat. Haarmerk Wella heeft onderzoek gedaan naar de populairste kleur op het moment. And the winner is…

In vuur en vlam

De telefoon bij de kappers staat roodgloeiend (pun intended), want dit jaar gaat iedereen voor een rode coupe. Van een lichte strawberry red tot een felle kleur á la Cindy Lauper. Ach, je weet wat ze zeggen: redheads have more fun!

1. Fifty shades of red

Het geheim van een coupe waarmee je alle hoofden laat draaien, is meerdere tinten rood erin verwerken. Door meerdere stroken haar in zowel lichte als donkere tinten te verven, krijgt je haar nog meer diepte. Het oogt natuurlijk en het ziet er ook nog eens een stuk voller uit. Win-win!

2. Strawberry-rood

Move over strawberry-blonde! Strawberry-rood is hier en klaar om de wereld te veroveren. Wat deze kleur zo mooi maakt, is dat het een subtiele hint van koper en goud heeft. Zodra de zon erop schijnt, blaas jij iedereen omver met je lichtgevende lokken!

3. Mahogany-rood

Een ideale kleur voor brunettes is mahogany-rood. Het voordeel van deze kleur is dat je bruine lokken een warme ondertoon krijgen. De rode gloed laat je haar nog meer stralen, net als bij Zendaya.

4. Kastanjerood

Met de kleur kastanjerood ben je alvast helemaal klaar voor het najaar. Net als de bladeren aan de boom, heeft jouw haar ook een warme en natuurlijke gloed. Knip je haar in een coupe met laagjes of een rechte pony om de kleur nog meer te accentueren. Deze kleur staat prachtig bij een olijfkleurige huid!

5. Neonrood

Als we het over rood haar hebben, dan mag deze neonkleur zeker niet ontbreken. Voel jij je rebels en wil je een keer wat anders, kies dan voor deze moxy kleur. Wedden dat je ‘m gaat rocken?

Bron: Grazia | Beeld: iStock

Laatste nieuws

burn-out

Je kunt een burn-out hebben zonder het te weten: dít zijn de symptomen

Veel mensen herkennen een burn-out niet en lopen er lang mee door.
Fajah Lourens

3 Tips van Fajah Lourens zodat jij die healthy lifestyle wél volhoudt

Ze zit lekkerder in haar vel dan ooit. In de nieuwe Happy in Shape vertelt Fajah Lourens alles over haar happy & healthy lifestyle. 3 tips van de kill
keelpijn

Keelpijn? Dit is beter voor je keel dan citroen en honing

Grote kans dat jij dit in je keukenkastje hebt staan.